21 évesen elkezdeni küzdősportot hülyeség?
valamit akarok, hogy ha belémkötnek vagy valami, ne azlegyen, hogy csak állok mint a f*sz, és semmit se tudok csinálni...
most nem iylen olyan verseny meg profi szinten...csak néhány alapot...
csak nemtudom hogy kezdjem, mert ha lemennlk vmi edzésre az első 14 éves összeverne...azt azért meg rosszul viselném..XD
Nem késő. Én 20 évesen kezdtem el, és elég jó vagyok(thai boxolok) már, persze nem azokhoz képest akik versenyeznek a csapatomból, hanem magamhoz képest, amilyen eleinte voltam :)
Nem kell félned attól, hogy összevernek a 14 évesek az edzésen. Természetesen normális edzéseken gyakran vannak küzdelmek, de nem lehet nagyot ütni/rúgni, plusz van sípcsont védő, fogvédő, ha kell akkor fejvédő.. Nem igazán tudsz megsérülni, meg ahogy az edzőm szokta mondani: "Amíg fent van a kezed, nagy baj nem történhet" :).
Én is nagyon izgultam ugyan ezek miatt az okok miatt az első edzésem előtt mint te, de rájöttem, hogy hülyeség. Komoly csapatnál normálisak az emberek, nem csesztetnek hogy kezdő vagy meg stb, mindenki nagyon rendes és segítőkész. Nálunk nincs kezdő és haladó csoport, tehát mindenki ugyan azt csinálja. Kerültem már össze küzdelemben magyar bajnokkal is, de egyáltalán nem vert agyon, persze éles helyzetben simán megtehetné, de itt nem ez a lényeg. Ahol ennek az ellenkezőjét tapasztalod, onnan el kell jönni, s*ggfejekkel nem érdemes edzeni.
Utolsó válaszoló meg nem tudja miről beszél, nálunk a kicsik csoportjában is van olyan 13 éves, akivel 21 évesen is meggondolnám, hogy kiállok-e.
Tehát egy a lényeg, nem kell félni, jó lesz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!