Szeretnék valami küzdősportot elkezdeni helyhez tippeket adnátok?
Sajnos helyhez nincs tapasztalatom azon a környéken,de tudok olyanokat,ahol ilyen nincs.A legtöbb küzdősport és harcművészet edzésen nincs ilyen.Az,h nálatok volt ilyen az borzasztó.Én thai boxolok,ott mindenki nagyon kedves.Még amikor kicsi voltam és kezdő,akk is már az első edzésen mindenki kezet szorított velem,és ez nekem 10 évesen nagyon nagy élmény volt.Jó,persze az öltözőben mentek ezek a poénkodások egymással,de nem komolyan,csak a hecc kedvéért.Szóval amit tudok ajánlani:
Normális Thai Box edzőtermek
A legtöbb harcművészet,mert ott megkövetelik egymás tiszteletét.Pl:Kung Fu ágak;Karate ágak;Ju Jitsu;Tae Kwon Do;Capueira;Aikido(normális);stb...
Box
Birkózás
Kali/Eskrima késharc
Jeet Kune Do
Ninjutsu
stb....
De mondom,a küzdősportok és harcművészetek elengedhetetlen része a fegyelem és a tisztelet.Ahol a rendbontás,csúfolás,kiközösítés és lopás megengedett,onnan rögtön menj el,mert akkor vagy pszihopata az edző,vagy csak kamu edzésről van szó.Krav Magában,Win TSunban,Aikidoban nagy valószínüséggel ilyennel fogsz találkozni.És még1x mondom,ha ilyen van,ne késlekedj elmenni onnan.
Sok Sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!