Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeretnék valami küzdősportot...

Szeretnék valami küzdősportot elkezdeni helyhez tippeket adnátok?

Figyelt kérdés
9éves vagyok nem rendelkezem sport múlttal nem tudom mit kéne elkezdenem, de nem akarom, hogy első órán már verekednem keljen, és hasonlók és olyan helyet keresek ahol normális körülmények vannak nincs az, hogy öltözőből eltűnik valami, vagy piszkálják a gyengébbet (kis koromba judoztam és ott pl: ez ment rendesen) És lehetőleg Budapesten Budán lenne ez jó! Ajánlanátok nekem konkrét helyeket létszíves és lehetőleg Budapesten Budán? De ilyen 5 kerület is meg hasonlók is megfelel csak ne a getto közepén legyen!
2011. nov. 27. 01:39
 1/7 A kérdező kommentje:
Feszültséget,stresszt szeretném levezetni ezzel.
2011. nov. 27. 01:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos helyhez nincs tapasztalatom azon a környéken,de tudok olyanokat,ahol ilyen nincs.A legtöbb küzdősport és harcművészet edzésen nincs ilyen.Az,h nálatok volt ilyen az borzasztó.Én thai boxolok,ott mindenki nagyon kedves.Még amikor kicsi voltam és kezdő,akk is már az első edzésen mindenki kezet szorított velem,és ez nekem 10 évesen nagyon nagy élmény volt.Jó,persze az öltözőben mentek ezek a poénkodások egymással,de nem komolyan,csak a hecc kedvéért.Szóval amit tudok ajánlani:

Normális Thai Box edzőtermek

A legtöbb harcművészet,mert ott megkövetelik egymás tiszteletét.Pl:Kung Fu ágak;Karate ágak;Ju Jitsu;Tae Kwon Do;Capueira;Aikido(normális);stb...

Box

Birkózás

Kali/Eskrima késharc

Jeet Kune Do

Ninjutsu

stb....

De mondom,a küzdősportok és harcművészetek elengedhetetlen része a fegyelem és a tisztelet.Ahol a rendbontás,csúfolás,kiközösítés és lopás megengedett,onnan rögtön menj el,mert akkor vagy pszihopata az edző,vagy csak kamu edzésről van szó.Krav Magában,Win TSunban,Aikidoban nagy valószínüséggel ilyennel fogsz találkozni.És még1x mondom,ha ilyen van,ne késlekedj elmenni onnan.

Sok Sikert!

2011. nov. 27. 13:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Boxon gondolkodtam ,csak általában a boxolók fele más etnikumu és nem akartam olyan helyre menni.
2011. nov. 27. 15:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Amúgy a boxolók nagy része normális.Leszámítva az olyan helyeket ahov sok (vagy csak) cigány jár.
2011. nov. 27. 18:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is box-ra járok.Itt boxon nem kell verekedni az első edzésen.5-6 hónap után tettek be kesztyűzésre,de még az sem volt az igazi.Szerintem aki olyan,hogy piszkálódik a másikkal azt előbb kiközösítik,mint aki csöndbe ott ül,legalábbis nálunk ez így volt.Kb.5-6 cigány gyerek/felnőtt van,mindegyik egytől-egyig rendes,és nagyon jó fej:).Ott az emberek tudják,hogy mire képesek,és mire nem.Nem olyanok mint az utcán a 40kg-os emberek akik úgy mennek mint ha a Mami szatyrát vinnék a hónaljuk alatt,és úgy szólítják magukat,hogy Boyka:DDD.
2011. dec. 7. 17:42
 6/7 A kérdező kommentje:
hopp jól elírtam az elején nem 9 hanem 19
2011. dec. 9. 21:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Fura is volt,hogy 9évesen ilyen jól tudsz írni :D.
2011. dec. 9. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!