Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Jól megnőne az erőm?

Jól megnőne az erőm?

Figyelt kérdés

mert ugye edzésnap 12g/tskg ch és 2g/tskg fehérje ,

pihenőnap 8g/tskg ch és 2g/tskg fehérje.

tömegelés mellett az erőm is ennyi ch mellet jól fog nőni?

2012. febr. 27. 20:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Schwarzikám, ne legyél már hülye!

A szervezet nem olyan mint valami kib.szott gép, ami minél több energiát kap, annál többet dolgozik. A szervezetnek szüksége van x kalóriára, ha többet viszel be, akkor attól csak és kizárólag hízni fogsz, semmi más. Neked nagyon maximum 6-7 gramm ch-ra van szükséged a többi teljes egészében zsírként fog lerakódni. Elég súlyos dolog amúgy, hogy ezt kábé két éve nem fogod fel.

2012. febr. 27. 21:22
 12/22 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nagy izomtömeget pakolsz magadra, még nem biztos, hogy erős is leszel. Nem az izom nagyságától függ az erő!
2012. febr. 27. 22:15
 13/22 A kérdező kommentje:

oké tényleg hülye voltam.

még egy valamire kérlek válaszoljatok.

de ha minnél jobban megedzem az izmaimat akkor azoknak minnél több tápanyag kell és minnél kevesebb rakódik le zsírban nem?

amúgy szerintetek 4-6hónap alatt megoldható hogy 90kg+ legyek? most 70kg+vagyok.

2012. febr. 28. 12:40
 14/22 anonim ***** válasza:

Akkor havi 4 kg-ot kellene híznod, amit akár el is érhetsz, de ebből nem sok izom lenne.

Hiába edzenéd szét magad, az izmoknak véges a tápanyagfelvevő raktára, így a felesleg zsírként rakódna le. Edzés után beviszel 40g proteint és 50g dextrózt azzal vissaztöltötted a raktárakat, nem tud felvenni az izmod 100g-ot mindenből, mert többet edzettél. A tömegnövelést (izomban) nem tudod pár hónap alatt letudni és gyorssá tenni, ennek megvan az ideje, a fehérjeszintézised (naturálban)nem gyorsul a triplájára azért, mert rengeteg ch-t benyomsz.

2012. febr. 28. 12:59
 15/22 A kérdező kommentje:

hát pedig ha elhiszed ha nem , én már személyesen láttam olyanokat akiknek sikerült és nem zsírosodtak olyan sokat, és szerintem olyan genetikám hogy én se fogok annyit zsírosodni.

na de majd beszámolok róla.

2012. febr. 28. 13:02
 16/22 anonim ***** válasza:

Ha ez így lenne, hogy pár hónap alatt 20 kg izmot magára dobálna az ember, akkor elég sok 200 kg-os szálkás vesenyzőt látnánk, de még koxal sem megy ez.

Na de kívánom neked, hogy fél év múlva 90 kg-os izomállat legyél és dobjál fel majd képet is.

2012. febr. 28. 13:09
 17/22 A kérdező kommentje:
oké köszi.
2012. febr. 28. 13:11
 18/22 anonim ***** válasza:

GreenTea

Swarci az a legnagyobb baj, hogy több mint egy éve csak hülyeségeket kérdezel. Én írtam neked étrendet és megdumáltuk mit hogyan kéne. Most fél év után megint előkerülsz és jössz a 12g/ttkg CHval. Szerintem neked olyan a genetikád, hogy csak beszélni tudsz a tömegnövelésről.

Annyit azért még hozzátennék, hogy az a 2g/ttkg fehérje a kislányoknak és a rosszevő kisfiúknak való.

2012. febr. 28. 13:15
 19/22 A kérdező kommentje:
miért mennyi fehérje kellene?
2012. febr. 28. 13:24
 20/22 anonim ***** válasza:
Én pl. tömegnövelésnél is 3g/ttkg fehérjét viszek be, de azért szoktuk írni a 2g-ot, mert a legtöbb bodys oldal ennyit ajánl, többek között bunnyék.
2012. febr. 28. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!