Mért nincs kitartás erőm? Futás. Bővebben lenn
3-4 hete futottam utoljára, akkor még ment a 40 perc,8km(nehézkesen)- eddig rendszeresen futottam, de kb 3-4 hónapja már nem futok rendszeresen csak néha néha mert most hideg van, késő van, álmos vagyok.Tegnap rá vettem magam hogy fussak, de csak 8 percet bírtam(nehézkesen). Futás elött nyújtok, tornázok. És nem futok gyorsan, inkább kocogok. De MÉRT NINCS KI TARTÁSI ERŐM? MIT CSINÁLJAK? mert eddig 4 hónapja tényleg napi szinten futottam 40-50 percet, és nemvolt ilyen hogy áá most nincs kedvem. Nagyon el vagyok keseredve!
17/L
A kitartás erő az olyan, mint a kitartás? Vagy valami hasonló?? :)
Ezt az agyadban kell helyretenned, csak úgy lesz kitartásod.
Próbáld meg, hogy kimész, csak azért, hogy bemelegítesz. Utána meg már mikor termelődnek a hormonok, úgyis nagyobb kedved lesz hozzá. Futás közben meg mindig egy új célt tűzz magad elé. Pl. a következő utcasarokig még elfutok, mikor ott vagy, akkor a következő autóig, és így tovább..
És ne a távolságot nézd, hogy eddig mennyit futottál aznap, hanem csak tereld el a gondolataidat. Van, akinek az jön be, hogy nem gondol semmire, van, aki csak a légzésére, van aki meg mindenfélén gondolkodik, vagy zenét hallgat. A lényeg, hogy ne arra gondolj, hogy te most futsz, mert az úgy unalom.
Ha már eddig futottál, nehogy feladd kiscsaj....! csináld meg. Magadért. Különben oda az egész eddigi munkád. Ne köpd szemközt magad. Meg tudod csinálni. Hajrá!!
Nagyon szépen köszönöm, igen, arra gondoltam:) Sorry a hibáért:)
Igen, zenével nekem könnyebb volt futni. Köszönöm tényleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!