Miért nincs szerencsém sose?
Holdem pókerben hiába játszok jól ha nem jön még egy párom se az is csak néha,aztán szép lassan leszívnak az alapok.
Hogyan nyerjek?
Szerintem ez egy normális kérdés analfabéták meg ne akarjanak okosnak látszani.
Segítséget kénék hátha tud valaki megoldást arra,hogy hogyan alakulhatnának szerencsésebben a dolgok.
minden rossz pókeres azt hiszi, hogy szerencsétlen... szarul játszol, az a baj. A póker nyelvezetét sem ismared... biztos sok könyvet olvastál róla...
meg kéne tanulni játszani. mi az, hogy leszívnak az alapok? Vakok, talán. turi, vagy cashgame?
tournament.
Ilyen 50-40 fős verseny nem gond ott mindig döntő asztalos vagyok.
2400 fős Freeroll-ban a 60-40 helyen estem ki.
De akkor is lehetetlen megnyerni ha nem jönnek a lapok.
1. bunkóparasztot ne keverd a dolgokba, nem ő írta az első választ!:D
2. 01:33-nak tökéletesen igaza van, hogy a rossz játékosok panaszkodnak a lapjárásra, úgyhogy erről szokj le minél hamarabb!
3. Ha 40-50 fős versenyeken rendszeresen döntő asztalnál ülsz, akkor mi a problémád?
A kezdeti akadályokat jól veszed, amikor nő a tét, változtass az addigi játékodon, mert kevés lesz.
Olvass sokat a témában, gyakorolj, elemezz és ha van érzéked és kitartásod hozzá, akkor jönni fognak az eredmények.
Olyan pedig nincs, hogy szép lassan leszívnak a vakok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!