Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Velem van baj, vagy csak...

Velem van baj, vagy csak nincs szerencsém?

Figyelt kérdés
33 éves kétgyermekes nő vagyok, 16 éve vagyok együtt a férjemmel. Az lenne a kérdésem, hogy miért akad ki egy feleség azon ha a férje beszél egy másik nővel? A legutóbbi esetben pl egy brazil(!) nő kezdett el hülyeségeket művelni, mert a férjével kétszer leveleztünk történelem témában. Őt érdekelte a magyar népi irodalom, és mivel engem is érdekel beszélgetni kezdtem vele. Semmi másról nem volt szó, az adatlapomon kinn van hogy házas vagyok, és a gyerekeket sem titkolom, valamint tisztában voltam azzal is hogy a pasi nős, mert az ő adatlapján is olvasható volt ez az információ. Eszembe nem jutott, hogy ez gonmd lehet. Az én férjem tudott az egészről, és örült is neki, mert őt annyira nem érdekli ez a téma, és tudja hogy engem meg igen, és meséltem neki arról, hogy miről dumálunk. A pasas felesége mégis kiakadt, úgy viselkedik, mintha én innen a távolból, több ezer kilóméterről ráhajtottam volna a férjére. Nem előszőr jártam így, ezért kérdezem, hogy mi baja van ezeknek a nőknek? A férjem is szokott más nőkkel beszélgetni, chatelni olyan témáról ami meg engem nem érdekel, ő is el szokta mondani, vagy odahív a géphez, és én is így szoktam.Nem értem hogy ezen miért kell kiakadni, pláne úgy, hogy mégcsak nem is élünk egy kontinensen. Most velem van a baj, vagy mi van ilyenkor ?
2011. szept. 7. 16:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem veled van a baj, az ilyen nők túl féltékenyek.
2011. szept. 7. 16:52
 2/5 anonim ***** válasza:

az ilyen nők ismerik a férjüket...

tulajdonképpen arra haragszanak.

2011. szept. 7. 16:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Némelyek nem normálisak, mostanában egyre többen féltékenyek ok nélkül sajnos. De nemcsak nők, ugyanúgy a férfiak is és nemcsak nő-férfire, férfi-nőre. Rám egy barátnőm férje volt féltékeny, pedig alig találkoztam a feleségével (kb kéthavonta egyszer és heti 2-3x beszéltünk telefonon és én is nő vagyok). Engem sem zavar, ha a párom más nőkkel beszélget, őt sem, ha én férfiakkal. Nem benned van a hiba, ezek a típusok mindenkiben a riválist látják.
2011. szept. 7. 16:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, csak már kiakasztó amit művel ez a nő. Én érzem magam kényelmetlenül, pedig nem nekem kéne szerintem. Most teljesen úgy fest a helyzet, mintha én szét akarnám őket választani, és az asszonyka védelmezi a férjét. :D Röhely az egész.
2011. szept. 7. 17:21
 5/5 anonim ***** válasza:
biztos félre lépett már egyszer kétszer a férje az ilyennek
2011. szept. 7. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!