Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az lehetséges hogy az anyám...

Az lehetséges hogy az anyám miatt nincs szerencsém a nőkkel? Többi Lennt!

Figyelt kérdés

Mindig lebeszélt az összes barátnőmről hogy nem hozzád való és ehhez hasonló dumákkal és a végén már nem bíztam magamban és a az egészben!Magyarul késöbb jöttem rá hogy igazából mindig szét akart minket választani és féltékeny volt tulajdonképpen!

Van most is barátnőm már elég régóta együtt vagyunk,de h már kicsi balhé van köztem és a barátnőm között akkor egyből jön ezzel a dumával!Pedig jól megvagyunk csak néha van egy kis feszültség,de háthol nincs?Tökéltetes harmonia nincs,anyám szerint van és csak meg akar kimélni a csalodástól!De én ezt már nem hiszem el neki,inkább attól fél hogy már nem a pici fiacskája vagyok és néha úgy beszél a barátnőmról,bár mindegyikről úgy beszélt hogy már néha elküldeném a büdös pi@csába!

2011. máj. 17. 23:18
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Ja még annyi lemaradt hogy amikor mindig szerelmes lettem egy lányba,vagy szerelmesek voltunk mindig szétbarmolta a kapcsolataimat és jött a baromságokkal!Nyílván 18 évessen nehezzen kezeli az ember ezeket a szitukat,de most így vissza nézve voltak gonosz húzásai és olyan lányt engedtem el aki elég sokáig vissza sírtam és részben ő is közre játszott hogy szétmenjünk!
2011. máj. 17. 23:24
 2/18 anonim ***** válasza:
A te kapcsolatod vagy anyádé? Hallgasd meg, vagy mondd meg neki, hogy ne szóljon bele, de ne hallgass rá. Remélhetőleg te is el tudod dönteni, hogy ki a hozzád való.
2011. máj. 17. 23:24
 3/18 anonim ***** válasza:

Ne engedd, hogy ennyire beleavatkozzon az életedbe. Igen a szülõk legjobbat akarjàk a gyerekeinek, de tùlzàsokba sem szabad esniük.

Ha összevesztek ne mondd el az anyudnak, ez minden kapcsolatban fennàll egy kis vita.

2011. máj. 17. 23:27
 4/18 anonim ***** válasza:
Igen,lehetséges. Vannak ilyen anya típusok. Próbáld elmagyarázni neki,hogy Te már felnőtt vagy,élned kell a saját életed és neki ezt el kell fogadnia. Ez az élet rendje. Ne hagyd,hogy lelkiismeret furdalást okozzon vagy ilyesmi,légy határozott. Ha neked megfelel a párod,ha számodra Ő a tökéletes ne hagyd hogy anyukád közétek álljon! Egyik ismerősöm is hasonló cipőben jár (ő lány és az anyósa keseríti az életét,és az anyós különben imádja a lányt,csak a fiát még mindig istápólja) . Szóval az a lényeg,hogy anyukád már mindig ilyen lesz,és a párodnak időnként szüksége lesz arra,hogy nyíltan mellé állj,kiállj mellette és felvállald őt. Remélem érthetően írtam.
2011. máj. 17. 23:29
 5/18 A kérdező kommentje:

A te kapcsolatod vagy anyádé? Hallgasd meg, vagy mondd meg neki, hogy ne szóljon bele, de ne hallgass rá. Remélhetőleg te is el tudod dönteni, hogy ki a hozzád való.

Persze hogy az enyém és én is tudom hogy nekem mi is a jó!De nem ismered!

Amikor bemutatom neki és az összes barátnőm elött leégetett és mindha egy hülye gyerek lennék úgy beszélt velem!Ezt csak is akkor játsza el mindig és ez ku@rva égő!7De most már megfogattam hogy soha nem fogom oda vinni hozzá a barátnőmet,egyszer bemutattam aztán kész,többet nem fogja látni!

2011. máj. 17. 23:29
 6/18 anonim ***** válasza:

Remélem, hogy nem anyukàd dönti el, hogy kit szeressél, ez csakis ràd tartozik.

Nekem is boldogtalan lett egy exem az anyja miatt, mert szétmart bennünket az anyja.

2011. máj. 17. 23:30
 7/18 anonim ***** válasza:

biza, anyukád az "én kicsifiam, senki nem veheti el tőlem" szindrómában szenved...

ha tudsz költözz, vagy ne beszélj neki a barátnődről. mindig mondd azt, h jól megvagytok, minden oké. így nem köthet bele semmibe.

én nem nagyon beszélek anyumnak a párkapcsolati problémáimról, nem mintha nem lenne jó a viszonyunk, csak egyrészt nem akarom terhelni ezzel, másrészt pedig nem szeretném, hogy úgy érezze, hogy ezt is neki kell megoldania.

sajnos a párom anyja egyszer megpróbált beleszólni, mikor nagyon csúnyán összebalhéztunk. azóta nem jó a iszonyunk, pedig én bírtam előtte az anyóst, de ezzel elvágta magát.

2011. máj. 17. 23:32
 8/18 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 23:30

Persze hogy nem ő dönti el!Most pl azt találta ki hogy szerinte ő nem szeret engem igazán!

Mert tervezem hogy kimegyek dolgozni külföldre egy pár hónapra és a barátnőm nem jön!Erre azt mondja hogy ha annyira szeretne akkor veled menne,meg ilyenekkel jön!

Kész vagyok már ezektől a hülyeségeitől!

2011. máj. 17. 23:33
 9/18 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz szülõnek is lenni, de a gyerekének is. Az anyud a legjobbat akarja neked, és azt szeretné, hogy imàdja a fiàt, akivel élni fog. Te meg ne vegyél mindent a szivedre, ha elmondja anyud a magàét hallgasd meg, de ne ùgy cselekedjél, csak tegyél ùgy, mintha igaza volna és kész.Egyébként hàny éves vagy?
2011. máj. 17. 23:39
 10/18 A kérdező kommentje:

Hát ez az hogy lassan 25 leszek és még mindig ezeket nyomja az arcomba!Tudom hogy jót akar nekem,de nem biztos hogy ami neki jó lenne az nekem is!Ezzel nincs semmi baj hiszen teljessen mindegy hogy mennyi idős vagyok akkor is a gyereke vagyok!De azért túlzásokban sem kellene esni!Mert ezzel csak elmarja melőlem és csak vitát szűl vele,mármint a hülyeségeivel!

Én ilyet biztos nem mondanék a gyerekemnek hogy az a lány biztos nem szeret téged!Ez milyen dolog?

2011. máj. 17. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!