Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az lehetséges hogy az anyám...

Az lehetséges hogy az anyám miatt nincs szerencsém a nőkkel? Többi Lennt!

Figyelt kérdés

Mindig lebeszélt az összes barátnőmről hogy nem hozzád való és ehhez hasonló dumákkal és a végén már nem bíztam magamban és a az egészben!Magyarul késöbb jöttem rá hogy igazából mindig szét akart minket választani és féltékeny volt tulajdonképpen!

Van most is barátnőm már elég régóta együtt vagyunk,de h már kicsi balhé van köztem és a barátnőm között akkor egyből jön ezzel a dumával!Pedig jól megvagyunk csak néha van egy kis feszültség,de háthol nincs?Tökéltetes harmonia nincs,anyám szerint van és csak meg akar kimélni a csalodástól!De én ezt már nem hiszem el neki,inkább attól fél hogy már nem a pici fiacskája vagyok és néha úgy beszél a barátnőmról,bár mindegyikről úgy beszélt hogy már néha elküldeném a büdös pi@csába!

2011. máj. 17. 23:18
1 2
 11/18 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

Ó, mintha az én anyámról írnál! Dettó ez volt, szóról szóra. Soha senki se volt jó neki, akár a bátyám barátnői, akár az én pasim.

Állj a sarkadra, ha valamelyiket elkezdi szidni, akkor közöld vele, hogy

- igaza van, te is érzed hogy ezekkel a lányokkal valahogy nem tudsz egymásra hangolódni, inkább lemész egy melegbárba és kipróbálod egy pasival.

vagy

- a legjobb úton van afelé, hogy tönkretegye a kapcsolatodat, te úgyis azt veszed el majd akit akarsz, de ha ilyen sárkány módjára megpróbálja elmarni tőled a lányokat, akkor csak azt éri el, hogy rácsukjátok az ajtót és évente egyszer karácsonykor küldtök egy képeslapot meg egy fotót a gyerekekről.

Általában azt mondanám, hogy hallgasd meg a szüleidet, érdemes végiggondolni hogy amit mondanak annak hátha van értelme, de az ilyet konkrétan ismerem. Anyukádnak az se lenne jó, ha egy kifogástalanul viselkedő, művelt, több nyelven beszélő hercegnőt vinnél haza egy nemesi családból.

2011. máj. 17. 23:45
 12/18 A kérdező kommentje:

Pedig szeret mert akkor nem lenne velem lasan 5 éve!

Soha nem csalt meg és nem is tenné meg és nagyon jó természete van,szeretik az emberek és nem egy hülye pláza pi@csa és sokat segített nekem ha sz@rban voltam!Egy barátnőm sem tartott ki így mellettem!!Egy rossz szava nem lehetne rám!

2011. máj. 17. 23:47
 13/18 A kérdező kommentje:
rám az rá akart lenni
2011. máj. 17. 23:48
 14/18 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

Egyébként meg ne hidd azt, hogy ha feleséged és családod lesz akkor nem lesz gond. Ha mosogat a feleséged, akkor miért nem azzal a szerencsétlen gyerekkel (aki úgy néz ki, mintha a lelencházból szalajtották volna) foglalkozik. Ha leül tanulni a gyerekkel, akkor milyen asszony ez, nem látja el rendesen a háztartást, mit eszik az a szerencsétlen éhenkórász kiskölök, ahelyett hogy inkább csinálna egy rendes vacsorát.

Amúgy az én anyukám nagyon segítőkész, de az állandó megjegyzései miatt nem osztok meg vele mindent.

2011. máj. 17. 23:49
 15/18 A kérdező kommentje:

Anyukádnak az se lenne jó, ha egy kifogástalanul viselkedő, művelt, több nyelven beszélő hercegnőt vinnél haza egy nemesi családból.

Nem inkább az lenne jó neki ha ő választhatná ki kb!Na az lenne jó neki!De arra rá@baszott!

2011. máj. 17. 23:50
 16/18 A kérdező kommentje:

Amúgy az én anyukám nagyon segítőkész, de az állandó megjegyzései miatt nem osztok meg vele mindent.

Már én sem!Megfogattam!

2011. máj. 17. 23:53
 17/18 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

"Nem inkább az lenne jó neki ha ő választhatná ki kb!Na az lenne jó neki!"

Én egyszer megkérdeztem, hogy szerinte milyen lenne az ideális jelölt a számomra. Elmondta. Én meg közöltem vele, hogy az ilyenektől az ötödik percben menetet vágnék a csuklómba.

2011. máj. 17. 23:55
 18/18 A kérdező kommentje:

Egyébként meg ne hidd azt, hogy ha feleséged és családod lesz akkor nem lesz gond.

OOO de hogy hiszek én ilyet!Már sajnos kezdek hozzá szokni..

Sok meglepetés nem ér már,de ha mellőzné ezeket a dolgokat akkor azért tudnék örülni és ő hozzá is másképpen állnék hozzá,de hogy ezt miért nem veszi észre azt nem tudom!

2011. máj. 18. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!