Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Vékony vagyok szeretnék hízni...

Vékony vagyok szeretnék hízni és nagyobb izmokat. Milyen élelmiszereket, vitaminokat kel szednem hogy hízzak, és hogy az erőm és az izmom is növekedjen?

Figyelt kérdés
2009. febr. 12. 15:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Az általános vitaminokon kívül sok fehérjére van szükséged. Próbálj naponta maximum 2-3X étkezni, ez lassítja az anyagcserédet, magyarul jobban hasznosítod a táplálékot. Vacsorázz is, ha nem is lefekvés előtt, de estére tartogassad a napi szénhidrátbeviteledet.

Az izomzat építéséhez sok fehérje kell, ezt komolyan vedd.:)

Azok a gyakorlatok erősítenek és növelik az izomtömegedet, amelyeket keveset ismételsz, de azt nagy súlyokkal. Sok sikert! :)

2009. febr. 12. 15:53
 2/7 anonim ***** válasza:
minél több fehérje A, B1, B6, B12, E vitaminokat. Mozogj sokat ha dohányzol gyorsan hagyd abba, és egyél változatosan :-)
2009. febr. 12. 20:06
 3/7 anonim válasza:
49%
egyetertek azzal h a feherje bevitel nagyon fontos de szerintem kene szoktasd magad h minnel nagyobb mennyisegbe egyel...a sujokkal meg szrintem az h nagy sujokkal csinalj mikor meg nincs sok taapsztalatod nem segit oan sokat.azt ajanlom fokozatosan haaldja sujokkal..egyre nehezebre es nehezebre de a gyakorlatot helyesen csinald
2009. febr. 12. 20:08
 4/7 anonim válasza:
Vegyél nyugodtan konditeremben kapható táplálékkiegészítő fehérjeport/tablettát. Azok nem csak férfiaknak vannak, nincs bennük semmi hormon, szteroid vagy hasonló. Ellenben tele van aminosavakkal, kész fehérjékkel, vitaminokkal. Én volumass 35-ből szoktam turmixot csinálni és nagyon szeretem, sok energiát ad egész napra. Mondjuk én mozgok is mellé, nekem azért kell, hogy az edzéstől ne fogyjak le.
2009. febr. 14. 20:59
 5/7 anonim ***** válasza:
body.builder.hu-n keresd meg az alapismereteket ott minden le van írva ami egy kezdőnek kell.
2009. márc. 3. 10:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Van egy olyan elég hátrányos tulajdonságom, hogy gerincbetegségem van. Azt mondták, hogy nem szabad súlyokkal tornáznom ha izmosítani akarok. Nos pedig én szeretnék. Ajánlották a fekvőtámaszt és a szokásos sulyzónélküli gyakorlatokat. 187 cm vagyok és 74 kg. Szeretnék a mellizmomon, karomon és vállaimon izmosítani, máshol rendben vagyok. Egy 80-82 kg szeretnék lenni, úghy hogy az már izomban jöjjön fel rám és utána azt megtartani. Ti mit tudtok nekem ajánlani ezzel kapcsolatban? Ötletek a gyakorlatokhoz amiket csinálhatok?

Köszi! Üdv, Ulaci

2009. márc. 27. 22:51
 7/7 anonim válasza:

Hali 17 éves srác vagyok 175 cm és 49 kg sehogy sem tudok hízni ebben szeretnék segítséget kérni nyáron konditerembe járok komolyan gondolom de attól tartok nem lesz semmi látszólagos vagy erőléti hatása.

4-6 szériákat csinálok nincs semmilyen tapsztalatom a dologban.

Olyan súlyokat használok amelyeket el bírok nem túl nehezek de fárasztóak edzés végére rendesen lefárasztom magam, edzés előtt futok egy kb 400 méteres kört nos abban sem vagyok bíztos hogy annak van értelme tudtomal a futás fogyaszt én hízni szeretnék.

Természetesen nyitott vagyok bármilyen vitaminra ételre vagy akármilyen praktikára ami segítene a hízásban.

Halottam h fehérjét kell bevinnem a szervezetembe sok-sok csirkét eszem az étvágyam változó amikor nagyon éhes vagyok jól eszek de ritkán vagyok olyan éhes és válogatós is vagyok.

Segítséget szeretnék kérni tehát mind étrendben mind edzéseben mit hogyan csináljak előre is köszi

2009. júl. 16. 03:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!