Egy 22 éves fiúnak mit ajánlanátok önvédelemre?
Nem ajánlom a kung-fu-t és hasonlókat, mert sokáig tart, míg normálisan belejön az ember.
Menj el egy box edzésre, ha szégyenlős vagy, akkor járhatsz magánórákra is persze borsosabb áron. Ott megtanulod az alapokat, érzed majd milyen, ha kapsz egyet és azt is megmutatják hogyan kell ezt kivédeni, stb, plusz a fizikumod is javulni fog idővel(első alkalmakkor félholt leszel, de ez ne tántorítson el).
És természetesen a nagy izmok, férfias és magabiztos kiállás sokat segít az ilyen helyzetekben, hisz a legtöbben inkább egy kisebb és gyengébb(nek tűnő) emberbe kötnek bele, mint egy izmosabba.
kár hogy egy boxolónak elég egyet ütni, fa.szán levédi, csak elhúzom a karját az arca elől, és kinyomom a szemét. és akkor én nem vagyok egy atom brutál késelő gyilkos, én csak igyekszem hatékonyan hozzáállni az erőszakhoz.
magyarul nálam 6x kegyetlenebb emberek mászkálnak az utcán, akiket nagyon nem érdekel, hogy valaki tud ütni meg 2-s fedezékbe húzódni.
Az utolsóelőtti baromságot mondott, ne hallgass rá.
A Wing Tzun edzésen, első 3 alkalommal tanult dolgokból(nem viccelek) Egy fegyvertelen támadó ellen jó eséllyel megvédheted magad.
"kár hogy egy boxolónak elég egyet ütni, fa.szán levédi, csak elhúzom a karját az arca elől, és kinyomom a szemét"
:D Nem olyan könnyű ám szemet kinyomni, pláne nem egy boxolónak!
Aki a boxot írta nem írt hülyeséget.De szerintem a kung fut választom,másoktól is hallottam hogy a wing tzun rendszer nagyon jó.
GetStreet:írnál arról hogy néz ki nálatok egy edzés,és miket tanultál az első pár edzésen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!