Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey vélemények?
Figyelt kérdés
Jobb mint a 100% Whey Protein? Hobbi szinten érezhető lenne valamilyen különbség? Tisztában vagyok vele hogy nem ezektől kell csodát várni, én is a hangsúlyt a kajálásra fordítom, kiszámolt étrenddel tömegelek, csak ahogy már többször is ez lett az év proteinje, érdekel hogy mivel jobb mint a többi.2012. febr. 3. 19:31
21/23 anonim válasza:
nem mondtam, hogy tök hülye vagy csak ha nem követed és nem vagy tisztában a jelenlegi helyzettel, akkor járj utána tüzetesen mielőtt beleszólsz vagy fogadd el, hogy nem hasból írom
22/23 anonim válasza:
Akkor ezek szerint magyar webshopban feltüntetett adatokat teljes mértékben figyelmen kívül kell hagyni és külföldin kell tájékozódni mer itt még ezt s leszarják...
23/23 anonim válasza:
így van, sajnos sokat elmondd a magyar boltokról, van ahol kérdésben ott van, hogy az újak már vagy még a régiek és a válaszban írják, hogy már az újak, de az összetételt nem javítják ki, pedig már egy ideje új összetétele van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!