Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Optimum Nutrition Gold Standar...

Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey vélemények?

Figyelt kérdés
Jobb mint a 100% Whey Protein? Hobbi szinten érezhető lenne valamilyen különbség? Tisztában vagyok vele hogy nem ezektől kell csodát várni, én is a hangsúlyt a kajálásra fordítom, kiszámolt étrenddel tömegelek, csak ahogy már többször is ez lett az év proteinje, érdekel hogy mivel jobb mint a többi.
2012. febr. 3. 19:31
1 2 3
 1/23 dirtboy ***** válasza:
elég magas arányban tartalmaz proteint,tejsavó koncentrátum és izolátum keverék,nincs benne semmi különös egyébként.
2012. febr. 3. 19:39
 2/23 A kérdező kommentje:
Szerinted megéri azt a plusz pénzt kiadni hobbi szinten érte? 22ezer körül tudok venni 100% Whey Proteint, a Whey Gold Standar-t pedig 25ezerért tudnám szerezni. ?
2012. febr. 3. 19:43
 3/23 dirtboy ***** válasza:
ha azt kérdezed hogy megéri e a koncentrátum-izolátum keveréke a plusz kiadást akkor nem nem éri meg,nem fogsz észre venni különbséget a kevert és a tiszta koncentrátum közt.
2012. febr. 3. 19:47
 4/23 A kérdező kommentje:

Igen, ezt valahogy sejtettem....Csak írnak annyi mindent hogy mit tartalmaz, azért gondoltam hogy van-e benne valami nagyon fontos dolog, ami a Whey Protein-be nincs...de akkor maradok ennél :)

Vagy esetleg Te tudsz ajánlani valamilyen fehérjét, vagy abszoulúte tökéletes a 100% Whey Protein hobbi szinten? Esetleg annyi hogy még legközelebb Professionalt veszek...

2012. febr. 3. 19:52
 5/23 dirtboy ***** válasza:

22ért 5kiló az elég jó ár,4400ft kilója.

most nem tudok mást ajánlani mert amiket néztem hogy jó árban van azok tudtommal nem kaphatóak,sajnos tejsavóra nincs pénzem szóval nem is nagyon nézegettem hogy milyen árban vannak mi éri meg most és kapható is, piackutatáshoz meg nincs kedvem de mondom 5kiló 22ért nem egy rossz ár.

2012. febr. 3. 19:57
 6/23 anonim ***** válasza:
Nézd meg ezt is: [link]
2012. febr. 3. 20:07
 7/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Egyébként dirtboy, anno tőlem kérdezted hogy melyik oldalon kerül annyiba a Whey Pro, és linkeltem neked a profigym.hu-t, ahol 21ezer valamennyi ft. Nemtudom emléxel-e.

Utolsó válaszolónak köszönöm, megnézem!!

2012. febr. 3. 20:09
 8/23 dirtboy ***** válasza:
igen emlékszem,ott a legolcsóbb
2012. febr. 3. 20:21
 9/23 anonim ***** válasza:
vpx syngexnél jobbat nem találsz jelenleg ha árérzékeny vagy, 80%os koncentrátum izolátum keverék és 10ezer ft
2012. febr. 3. 20:28
 10/23 dirtboy ***** válasza:

G'sback,nem 80 csak 69%os

29g 1 adag és 20g protein van benne azaz 69% a protein.

2012. febr. 3. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!