Gaspari Nutrition Myofusion Hydro. Vélemények?
Egyik srác kirakott egy linket, ahol most elég jó árban van.
Jó szerintetek? Vagy inkább scitec 100% whey?
mark86
Nem én voltam?
5 éve használok tápkieget,sőt már előtte is mikor még nem edzettem vettem vitamint,proteint...
Mindig scitecet használtam és nem azért mert bunny mondta,hanem mert egyszerűen jók. Nem érdekelt más márka mert ebben megtaláltam ami kellett. Aztán elkezdtem körülnézni csak úgy,olvasgattam fórumokat,véleményeket,híreket,cikkeket botrányokról.
Az a véleményem hogy ezek a megbízható márkák:
Optimum
Ultimate
Reflex
Mhp
Bsn
Twinlab
Amix
Aminostar
Peak
San
meg még egy pár.
Amit soha nem vennék:
Gaspari
Weider
Dymatize
Muscletech
Scitec-el nincs bajom csak árából találok jobbat...
mark86
Azt még hozzá kell tennem hogy nem azt mondtam hogy ne vegyed,csak nekem unszimpatikus nagyarcú cégek ahol 2 évente doppingbotrány van (amellett hogy amerikában nincsenek olyan szigorú vizsgálatok mint eu-ban).
Ettől még lehet "jó" termék,és biztos sok embernek beválnak.
Mark, ha már itt tartunk biotech iso wheyről mi a véleményed? Olcsón tudnám venni az egyik itteni e-shopból, zacskósan. 2+1 akcióban adják.
Az csak a gyanús, hogy még a gyártó saját oldalán sincs aminóprofil.
Tudom, hogy szőrszálhasogató kretén vagyok, de azért csak megkérdem, hátha próbáltad már. Végülis konc+izo keverék, nem lehet rossz...
mark86
:DDD
A másik átb.szós szopós cég!
Az egy sima koncentrátum,a nevével hülyének nézik az embert.
Nézz utána...
Szégyen,kerüld.
Ingredients: Whey protein Blend (Whey protein isolate, whey protein concentrate, whey peptides), calcium caseinate, maltodextrin, amino acids, cocoa powder, colors, flavors, anti caking agent (calcium phosphate), sweetener (Acesulfam-K).
Még ha sima konc. lenne, de 80 százalékos, akkor is megérné, de ha ellenjavallt akkor leszarom. Veszek valami mást.
mark86
Keresem a cikket,ahol BIOTEKK-ÉK elismerik hogy koncentrátum és hogy miért írhatták rá hogy izolátum is...
... :D
ON jó lenne, ha lenne nálam annyi.
Akkor biotekket hagyom a picsbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!