Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Scitec Nutrition Mega Arginine...

Scitec Nutrition Mega Arginine-ről vélemények?

Figyelt kérdés
2011. aug. 20. 08:39
 1/6 clint ***** válasza:
milyen véleményt szeretnél? Mega dózisú arginin semmivel nem jobb mintha máshonnan vinnél be ugyanennyi arginint, mire gondolsz?
2011. aug. 20. 11:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt hogy aki használta milyen vélemény van róla mit segitett neki.
2011. aug. 20. 16:00
 3/6 clint ***** válasza:
az arginin nem egy olyan dolog aminek mindenkinél más hatása van... edzés előtt segiti a durranást, azon kívül semmit nem veszel észre, de ez nem a sciteces, hanem általában az ARGININ hatása, nincs külömbség.
2011. aug. 22. 15:29
 4/6 anonim válasza:
üdv, bár a kérdést már régen tetted fel, azért lehet hogy még aktuális. bár nincs semmi bajom ott lent, de mivel már közel járok a negyvenhez, és imádom a lepedőakrobatikát, kipróbáltam az arginint. Amitől úgy áll a zászló hogy majd szét durran, persze edzek is, ott annyira nem érzem a különbséget. Az izmok így is úgy is bedurrannak, hogy jobban-e az arginintől, lehet. És mivel szerintem a scitec elég jó minőség, ezért nem is a legolcsóbb, én biztos nem vennék mást. Ami viszont nagyon jó az edzés szempontjából, az az L-Glutamin.
2012. márc. 10. 17:57
 5/6 anonim válasza:
azt elfelejtettem írni, hogy minden nap egy kapszulát szedek az argininből, amikor ágyba bújok a kedvesemmel, még egyet a napi adagon felül. És még ginzenget is ami jó az immunrendszernek, évek óta nem voltam beteg, pedig a munkám során nap mint nap találkozom fertőző betegekkel, és a fizikai erőnlétnek is nagyon jó.
2012. márc. 10. 18:02
 6/6 the viper válasza:

[link]

sciteces arginin nagyon nem éri meg az ÁRA miatt!!!! és annyi hatóanyag sincs benne mint ebben a termékben ami jóval olcsóbb !!!!

2013. dec. 11. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!