Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey vélemények?
ja hogy a matematika téved?
okés
megfogsz lepődni, nagyon eldugott oldalon kell nézni, vpxsports.com vagy bodybuilding.com
és nehogy ne találd meg segítek, a vanilla dream-t nézzed
meg van a bodyn,ott 25,5g egy adag azt írja,ahhoz számolva okés.
látod ennyit kellett volna az elején is mondanod csak hát ha nem drugs bunnyzál állandóan az jó lenne.
vanilla dream 25/20, cookies 25,5/20, csoki 26,5/20 leírjam a többi márka termékét is?
mit bunnyzok? megmondtam hogy 80%, te voltál még ahhoz is béna hogy megkeresd neten a saját honlapján
neked nem kéne valahol olvasott elméleti tudással kétségbe vonni a tapasztalati tudást, én nem hasból valahonnan olvasva mondom, hanem biztos forrásból illetve itt van előttem a doboz
meg kerestem a saját honlapját de ott nem írtak összetevőket,legalábbis én nem láttam sehol.
a bunnyzást arra értem hogy mindenhol beszólsz,bunkón reagálsz mások válaszaira kérdésére még egy másik válaszolóval pl.most velem sem bírtál normálisan kommunikálni pedig nem nehéz.
vpx honlapján nem találod, tudod van olyan hogy supplement facts jobb oldalt és az ízesítés neve fölé viszed az egér mutatóját és kiírja, varázslat
Abban nincs semmi bunkó, hogy ha nem követed és nem tudod, akkor ne szólj bele. Szerinted hasból mondtam a 80%-t, vagy csak úgy mondogatom mindenkinek, hogy azt vegye? Vagy esetleg van itthon és tudom milyen azért javaslom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!