Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Optimum Nutrition Gold Standar...

Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey vélemények?

Figyelt kérdés
Jobb mint a 100% Whey Protein? Hobbi szinten érezhető lenne valamilyen különbség? Tisztában vagyok vele hogy nem ezektől kell csodát várni, én is a hangsúlyt a kajálásra fordítom, kiszámolt étrenddel tömegelek, csak ahogy már többször is ez lett az év proteinje, érdekel hogy mivel jobb mint a többi.
2012. febr. 3. 19:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
80%, aki nem követi a tápkieg. piacot az ne szóljon bele
2012. febr. 3. 20:35
 12/23 dirtboy ***** válasza:

ja hogy a matematika téved?

okés

2012. febr. 3. 20:38
 13/23 anonim ***** válasza:
ha téves alapadatokból számolsz, akkor számolhatsz bármit nem lesz jó
2012. febr. 3. 20:40
 14/23 dirtboy ***** válasza:
5 helyen néztem meg, minden hol azt írja hogy 29gban 20g protein van,linkeld már be azt az oldat ahol nem ennyit ír mert én csak ilyet találok.
2012. febr. 3. 20:46
 15/23 anonim ***** válasza:

megfogsz lepődni, nagyon eldugott oldalon kell nézni, vpxsports.com vagy bodybuilding.com

és nehogy ne találd meg segítek, a vanilla dream-t nézzed

2012. febr. 3. 20:50
 16/23 dirtboy ***** válasza:

meg van a bodyn,ott 25,5g egy adag azt írja,ahhoz számolva okés.

látod ennyit kellett volna az elején is mondanod csak hát ha nem drugs bunnyzál állandóan az jó lenne.

2012. febr. 3. 20:59
 17/23 anonim ***** válasza:

vanilla dream 25/20, cookies 25,5/20, csoki 26,5/20 leírjam a többi márka termékét is?

mit bunnyzok? megmondtam hogy 80%, te voltál még ahhoz is béna hogy megkeresd neten a saját honlapján

neked nem kéne valahol olvasott elméleti tudással kétségbe vonni a tapasztalati tudást, én nem hasból valahonnan olvasva mondom, hanem biztos forrásból illetve itt van előttem a doboz

2012. febr. 3. 21:05
 18/23 dirtboy ***** válasza:

meg kerestem a saját honlapját de ott nem írtak összetevőket,legalábbis én nem láttam sehol.

a bunnyzást arra értem hogy mindenhol beszólsz,bunkón reagálsz mások válaszaira kérdésére még egy másik válaszolóval pl.most velem sem bírtál normálisan kommunikálni pedig nem nehéz.

2012. febr. 3. 21:13
 19/23 anonim ***** válasza:

vpx honlapján nem találod, tudod van olyan hogy supplement facts jobb oldalt és az ízesítés neve fölé viszed az egér mutatóját és kiírja, varázslat

Abban nincs semmi bunkó, hogy ha nem követed és nem tudod, akkor ne szólj bele. Szerinted hasból mondtam a 80%-t, vagy csak úgy mondogatom mindenkinek, hogy azt vegye? Vagy esetleg van itthon és tudom milyen azért javaslom...

2012. febr. 3. 21:27
 20/23 dirtboy ***** válasza:
jól van nem tudtam hogy az egeret föle kell vinni,amiket láttam lehetősek rá kattintottam de nem láttam semmit se táplázatot se semmit,egyébként nem szoktam külföldi oldalakat nézegetni mert nem tudok angolul és az hogy nem tudok most jó áron jó tejsavót ajánlani az nem azt jelenti hogy tök hülye vagyok tápkieg terén hanem azt hogy nem vágom hogy minek ment fel az ára meg minek maradt a régi,tudod újév meg 27%os adó kicsit változtat gondolom az árakon.
2012. febr. 3. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!