Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Birkózás vs. Thai Box?

Birkózás vs. Thai Box?

Figyelt kérdés
Hogyha tegyük fel egy 100 kg.-os orosz származású birkózó összecsapna egy 95 kg-os Thai Boxos (thai az illető :) ) kb. ugyanaz a szint a tudásukat illetően.

2012. jan. 23. 21:25
1 2 3
 21/24 clint ***** válasza:
ugyanezt mondom énis
2012. ápr. 8. 19:50
 22/24 anonim ***** válasza:

Igen Clint olvastam a hozzászólásaidat, tényleg ezt mondtad Te is! (Amúgy én linkeltem a birkózó vs thai boxoló videót)

Úgy rühellem azt amikor mindenki a MUÁJ TÁJBOXOT isteníti, mert csak a muay thai lehet az überf@szaság!

A francokat!

MMA-ban vagy UFC-ben a judo-sok, BJJ-sek, sambo-sok, birkózók, esetleg ügyesebb ökölvívók, mindig megagyalják a thai boxolókat.

K1-ben is sok kick-boxoló és karatés agyalt már meg thai boxolókat (mondjuk NÉHA fordítva is).

Albert Kraus aki eredetileg egy "sima" ökölvívó és csak a kezét használja a K1-ben, szintén megagyalta a muay thai félistenét a Pramuk-ot. Erről ennyit. Irtózatosan túlbecsülik a muay thai-t. Nem rossz sport a muay thai, meg kemény is, de nem legyőzhetetlen.

(Mondom én aki régebben 2 évig thai boxolt, és inkább átváltott ökölvívásra és ju-jitsura)

2012. ápr. 8. 20:52
 23/24 rostas martin ***** válasza:
birkozas
2013. jan. 23. 15:12
 24/24 patienceandpower válasza:

Aki ketrecharcra megy MMA szabályrendszer szerint, és csak Muay Thai harcképzettséggel rendelkezik, az ne csodálkozzon ha földhöz basszák, mint a szart :)

Mondom én, aki jelenleg is thai boxol, de sosem állítottam a sportról, hogy legyőzhetetlen. Ismerem előnyeit, hátrányait, és tisztában vagyok azokkal. Viszont a közeljövőben ju jitsura fogok egyébként járni, mert nagyon nagy előny a földharcképzettség is.

Amúgy meg Pramuk a thaiföldi edzőterem neve. Igazi neve az MT félistenének az Buakaw Banchamek. :)

2013. szept. 24. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!