Birkózás vs. Thai Box?
Igen Clint olvastam a hozzászólásaidat, tényleg ezt mondtad Te is! (Amúgy én linkeltem a birkózó vs thai boxoló videót)
Úgy rühellem azt amikor mindenki a MUÁJ TÁJBOXOT isteníti, mert csak a muay thai lehet az überf@szaság!
A francokat!
MMA-ban vagy UFC-ben a judo-sok, BJJ-sek, sambo-sok, birkózók, esetleg ügyesebb ökölvívók, mindig megagyalják a thai boxolókat.
K1-ben is sok kick-boxoló és karatés agyalt már meg thai boxolókat (mondjuk NÉHA fordítva is).
Albert Kraus aki eredetileg egy "sima" ökölvívó és csak a kezét használja a K1-ben, szintén megagyalta a muay thai félistenét a Pramuk-ot. Erről ennyit. Irtózatosan túlbecsülik a muay thai-t. Nem rossz sport a muay thai, meg kemény is, de nem legyőzhetetlen.
(Mondom én aki régebben 2 évig thai boxolt, és inkább átváltott ökölvívásra és ju-jitsura)
Aki ketrecharcra megy MMA szabályrendszer szerint, és csak Muay Thai harcképzettséggel rendelkezik, az ne csodálkozzon ha földhöz basszák, mint a szart :)
Mondom én, aki jelenleg is thai boxol, de sosem állítottam a sportról, hogy legyőzhetetlen. Ismerem előnyeit, hátrányait, és tisztában vagyok azokkal. Viszont a közeljövőben ju jitsura fogok egyébként járni, mert nagyon nagy előny a földharcképzettség is.
Amúgy meg Pramuk a thaiföldi edzőterem neve. Igazi neve az MT félistenének az Buakaw Banchamek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!