Birkózás vs. Thai Box?
ez természetes. és nem jelenti azt, hogy ettől még nincs igazad.
muay thai-t lehet harcművészetként űzni, gyilkos szándékkal és akkor máris fordulhat a helyzet.
vagy lehet ekkor sem.. le kell játszani.
elég nehéz elképzelni egy 95 kilós thai-t antropológiailag.
mert alapból nem lehet akkora,csak nagyon elhízott,vagy ha nagyon durván ki van gyúrva,de akkor is törpe.
egyébként esttanulmánynak itt egy meccs olimpikon birkózonkról,akinek megvonták a támogatását ezért elment megveretni magát az mma-ba.
pista elb.aszta.
én is akartam keresni videót, de áh.. gondoltam késő van már ehhez.
A thai boxos leveri a birkózót?!! A nagy fenéket!!! Muay thai-os csak vesztett még földharcosok ellen MMA-ban!
És még mielőtt mindenki azt mondaná, hogy mikor a birkózó elkapja a thai boxoló lábát, addig a thai boxos könyökkel szétüti a fejét. Ez azért nem igaz, mert a birkózók nyaka marha erős hiába nincs ütés/rúgás a birkózásba, akkor jobban bírják az ütéseket, mert a birkózásban úgy földhöz vágják egymást, hogy annak a dobásnak a becsapódásának az ereje nagyobb, mint egy rúgásé vagy egy ütésé.
Itt egy videó egy UFC mérkőzésről ahol egy KÖTÖTTFOGÁSÚ (!!!) birkózó laposra ver egy muay thai-ost.
3:00-nál kezdjétek el megnézni a videót. A videón jól látható, hogy a thai boxoló hiába üti könyökkel a birkózó fejét, a birkózó úgy földhöz keni, mint a sz@rt.
Íme a videó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!