Birkózás vs. Thai Box?
Esélye nem lenne a birkózónak.
Egy 65 kilós kis thai csitri is elverné a birkózót.
nem tudom küzdöttél-e már birkózóval, de eléggé ott vannak a szeren. ha nincsenek gyilkos támadások, akkor a birkózónak 1 támadást kell kibírnia. és ennyit kibír, még többet is!
ezután ha egyszer elkapja a thai-os lábát, vége.
a thai-os arcon térdelheti, könyökölheti, de ezt esélyes hogy a birkózó kibírja. lehet hogy nem, de baromi erős nyakuk van, ami levezeti a becsapódás erejét.
ha pedig megfogja, akkor 90% fölé nőnek az esélyei.
az a kérdés, hogy el tudná-e kapni.
Azcél: Érdekes pozícióban vagyok mert birkóztam és thai boxoltam is, bár a birkózás csak pár hétig tartott, mert nem tetszett.
Nem tudja elkapni, pont az a thai és kick box lényege hogy az ütés után rögtön visszahúzzuk a kezünket és lábunkat, nem szabad kint tartani, egy villanás az egész.
Végeredmény, egy pontos, gyors, erős ütés amibe belevisszük a teljes testsúlyunkat.
ezeket le kell játszani. én amiket írtam, azt olyan ember tapasztalataira alapozom, aki szintén thai boxolt, de már rég birkózó.
ő meg a fordítottját mondja annak mint te.
és mivel a thai boxos mozgás követ általában némi sablont, plusz minden ütést és rúgást el lehet kapni, ha valaki megszokta hogy figyeli a tested, innentől már csak arra vár az egész, hogy lejátsszák.
és valóban, a birkózót is ki lehet ütni, nem is írtam hogy nem. csak tény hogy nem egyszerű, pláne ha lemegy olyan mélyre, hogy csak rúgni lehet. és ha teljes testtel rávetődik a lábra, ott azért csúnyán alakulhatnak a dolgok. a birkózó sérülését is beleszámítva persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!