Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Birkózás vs. Thai Box?

Birkózás vs. Thai Box?

Figyelt kérdés
Hogyha tegyük fel egy 100 kg.-os orosz származású birkózó összecsapna egy 95 kg-os Thai Boxos (thai az illető :) ) kb. ugyanaz a szint a tudásukat illetően.

2012. jan. 23. 21:25
1 2 3
 1/24 clint ***** válasza:
49%
a bírkozó győzne nagyon gyorsan...
2012. jan. 23. 21:33
 2/24 anonim ***** válasza:
0%
esélyes, igen.
2012. jan. 23. 21:46
 3/24 anonim ***** válasza:
41%

Esélye nem lenne a birkózónak.

Egy 65 kilós kis thai csitri is elverné a birkózót.

2012. jan. 23. 21:52
 4/24 clint ***** válasza:
hát hogyne, mert olyan sok példa van rá :D
2012. jan. 23. 21:55
 5/24 anonim ***** válasza:
57%

nem tudom küzdöttél-e már birkózóval, de eléggé ott vannak a szeren. ha nincsenek gyilkos támadások, akkor a birkózónak 1 támadást kell kibírnia. és ennyit kibír, még többet is!

ezután ha egyszer elkapja a thai-os lábát, vége.

a thai-os arcon térdelheti, könyökölheti, de ezt esélyes hogy a birkózó kibírja. lehet hogy nem, de baromi erős nyakuk van, ami levezeti a becsapódás erejét.

ha pedig megfogja, akkor 90% fölé nőnek az esélyei.

az a kérdés, hogy el tudná-e kapni.

2012. jan. 23. 21:56
 6/24 clint ***** válasza:
Amennyiben egy karatés vagy thaibokszos le tudna győzni egy birkozót, vagy más hasonló kaliberű küzdősportolót akkor ők lennének a ketrecben is bajnokok. De ott akárhány thai bokszoló megfordult vesztett.
2012. jan. 23. 22:01
 7/24 anonim ***** válasza:

Azcél: Érdekes pozícióban vagyok mert birkóztam és thai boxoltam is, bár a birkózás csak pár hétig tartott, mert nem tetszett.

Nem tudja elkapni, pont az a thai és kick box lényege hogy az ütés után rögtön visszahúzzuk a kezünket és lábunkat, nem szabad kint tartani, egy villanás az egész.

Végeredmény, egy pontos, gyors, erős ütés amibe belevisszük a teljes testsúlyunkat.

2012. jan. 23. 22:05
 8/24 anonim ***** válasza:
Ketrecharcosoknál nem sima birkózok vannak, azok rendesek tudnak ütni is.
2012. jan. 23. 22:07
 9/24 clint ***** válasza:
a legismertebb ketrecharcosok birkozók voltak előtte vagy brazil jiujitzusok, tökmindegy hogy tudnak ütni, mégis mindig földre került a thaiboxos vagy kickboxos ellenük akárhogy verték rugták őket, a földön pedig már esélye sincs...
2012. jan. 23. 22:11
 10/24 anonim ***** válasza:

ezeket le kell játszani. én amiket írtam, azt olyan ember tapasztalataira alapozom, aki szintén thai boxolt, de már rég birkózó.

ő meg a fordítottját mondja annak mint te.

és mivel a thai boxos mozgás követ általában némi sablont, plusz minden ütést és rúgást el lehet kapni, ha valaki megszokta hogy figyeli a tested, innentől már csak arra vár az egész, hogy lejátsszák.

és valóban, a birkózót is ki lehet ütni, nem is írtam hogy nem. csak tény hogy nem egyszerű, pláne ha lemegy olyan mélyre, hogy csak rúgni lehet. és ha teljes testtel rávetődik a lábra, ott azért csúnyán alakulhatnak a dolgok. a birkózó sérülését is beleszámítva persze.

2012. jan. 23. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!