Nálam már bőven elég az, hogy ilyen nagy a köd ekörül a sz*r körül. Inkább veszek egy kevert fehérjét ugyanennyiért, minthogy rámsózzanak valami izét. A kettő(tejsavó kontra kevert fehérje) közötti különbség amatőr felhasználóknál amúgy sem tűnik ki. Inkább a versenyszintnél jelenthet hátrányt.
A tejsavó gyorsabb meg jobb meg mittomén milyen felszívódása szerintem egy kicsit túl van misztifikálva. Nyilván klinikailag bizonyított tények, de könyörgöm ha egy mezei felhasználó meg akar izmosodni, szerintem édesmindegy melyiket választja - feltéve ha normálisan kajál! :)
2012. jan. 3. 19:30
12/16 anonim válasza:
Attól hogy a scitec-ből 24ért kapod az 5 kilót, a sima ízesítetlen wpc-80nak ennyi az ára. Megnézheted mennyi az ára usában a legjobbak egyikének az optimum 100% wheynek, 55 fontra jön ki a 4,5 kiló, myproteinből meg 53,5ért kapsz 5 kiló sima koncentrátumot, tényleg nagyon feltűnően olcsó. Amit bunnyék mértek az wpc-80ként eladott wpc-35 illetve sima tejsavó volt, amit szintén lehet kapni még boltban is. Itt nem arról van szó.
2012. jan. 3. 19:49
13/16 TOMAtm válasza:
semmi pénzért nem vennék márkátlan,megbízhatatlan proteint.nekem ez megéri az a plusz pár ezer forintot h nem basznak át.MyoFusion,Syntha 6,Twinlabos protein mást nem választok,ittvan az óvártej(mivel óvári vagyok) 900 forintért vehetnék tejsavót.izesítetlent.hát köszi inkább nem :S
2012. jan. 3. 20:11
14/16 anonim válasza:
Mitől lesz valami márkátlan, hogy te nem ismered? Akkor elég sok márkátlan fehérje van a világon.
2012. jan. 3. 21:42
15/16 anonim válasza:
de egyébként ha megnézed, a myprotein is 15k, a BF WPC meg 16K egy 5 kilós zsákkal. Ez a nagykerára a proteinnek. ennyi.
nincs ebben átbaszás, ha savóport akarsz venni, a BF-nél azt is megveheted, meg ha 35%os proteint, azt is. meg kazeint, izolátumot, glutamint, kretint, palatinózt, maltot, dextrózt, ami csak kellhet. Ez ennek a cégnek csak egy üzletága, péküzemeknek, cukrászoknak tonnaszámra adják el ezeket a porokat.
2012. jan. 3. 22:16
16/16 PekSnack válasza:
Lool ennyi baromságot összehordani :D Ok...látom régi a téma, de akkor is...Kicsit körül kéne nézni. Attól még, hogy idehaza csak pár éve ismert, A legnagyobb tápkieg márka egész Európában. Többet adnak el mint a scitec + biotech együtt! (amiket meg csak itthon ismernek)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!