Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A Myprotein szerintetek...

A Myprotein szerintetek tényleg 80% tejsavófehérje tartalmú?

Figyelt kérdés
A natúr változata 15ezer ft körül van, és ennyiért 5kg tejsavó elég jó...nincs benne valami átverés?
2012. jan. 3. 17:40
1 2
 1/16 dirtboy ***** válasza:
0%
szerintem van,kifejezetten ezt a márkát még nem tesztelték azt hiszem sehol de az ára erősen arra utal hogy valami bizony nem stimmel.
2012. jan. 3. 17:43
 2/16 Zakathol ***** válasza:

dirtboy: a myprotein = wpc80 amit meg már teszteltek párszor és nincs benne 10-20%-nál több fehérje.

Kérdező: ha egyszer elmondják az nem elég? :)

2012. jan. 3. 17:45
 3/16 anonim ***** válasza:
nincs, ez reális ár érte.
2012. jan. 3. 17:45
 4/16 dirtboy ***** válasza:

Zakathol csakugyan az van ráírva hogy wpc80

azt tényleg tesztelték olvastam,jó szar

kérdező:ha olcsó tejsavó kell akkor full force simple whey azt hiszem a legolcsóbb de nem biztos nem végeztem piackutatást

2012. jan. 3. 17:51
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szerintem én is a sokak által kedvelt 100% Whey Proteint fogom fogyasztani, ugyanis arról még nem hallottam panaszt, sem oldhatóságra, sem ízre, gyomor bántalmakat sem jellemzőek...emellett 5kg 22ezer ft körül van, az sem annyira vészes ha azt nézzük hogy egész korrekt fehérje. Myofusion-al szemezgetek még, arról mi a véleményetek?
2012. jan. 3. 18:02
 6/16 anonim ***** válasza:
Én a MyoFusiont használom Nekem nagyon bejött tud annyit mint a WheyPro sőt nekem ízre jobb nincs túlzott bélgáz termelés és az izomzatomnak is jót tett árban meg olcsóbban be lehet szerezni mint a WheyProt
2012. jan. 3. 18:08
 7/16 A kérdező kommentje:

Igen, az sem vészes árban, 11ezer körül van 2250g.

A Whey Pro-ra azért gondoltam, mert profigym.hu-n 21ezerért van fent az 5kg, az is elég jó ár.

Igaz, hobbi szinten különbséget érezni 2 fehérje közt, mármint fejlődésre, mert ugye ez is csak tápanyag...bár asszem a Myofusion-ba van kazein és tojásfehérje is nem?

Vagyis nem tudom pontosan, de azt igen hogy nem tiszta tejsavó csak a nagy része az. (Bár ez előny)

2012. jan. 3. 18:19
 8/16 anonim ***** válasza:

A wpc80 teljesen jó protein. az a baja, hogy csak nagy kiszerelésben árulták, és a halál f@szára kell kimenni érte.Ezért egykét nagyokos kitalálta, hogy az olcsóbb WPC35-öt veszi meg egy 20 kilós zsákkal, és kilónként kiporciózva továbbadja wpc80 álnéven.

Ha az eredeti forgalmazótól veszed, nem pedig vaterás csalóktól, kapsz mindent, amit akarsz, tanusítványt, áfás számlát, mindent.

2012. jan. 3. 18:29
 9/16 anonim ***** válasza:
tejsavó protein koncentrátum és izolátum, tojásfehérje és tej protein izolátum nekem nagyon bejött :)
2012. jan. 3. 18:30
 10/16 anonim ***** válasza:

Van egy másik kérdés kb ugyanerről, ide is beírom, amit oda:

"Megnéztem a műsort (bbtv), pont arról beszél a bácsi az elején, hogy mindenféle azonosítatlan kamu forrásból lehet a kamufehérjéket beszerezni, ami NEM BOLT! EZ BOLT! Észrevettétek? Webshop, üzlet, számla, fogyasztóvédelem meg minden. Pont ezért nem mindegy. Egyértelmű, hogy megbízhatatlan forrásból nem veszünk ilyet, de itt megbízhatónak tűnik a forrás. Ilyenkor mi van?"

2012. jan. 3. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!