A Myprotein szerintetek tényleg 80% tejsavófehérje tartalmú?
dirtboy: a myprotein = wpc80 amit meg már teszteltek párszor és nincs benne 10-20%-nál több fehérje.
Kérdező: ha egyszer elmondják az nem elég? :)
Zakathol csakugyan az van ráírva hogy wpc80
azt tényleg tesztelték olvastam,jó szar
kérdező:ha olcsó tejsavó kell akkor full force simple whey azt hiszem a legolcsóbb de nem biztos nem végeztem piackutatást
Igen, az sem vészes árban, 11ezer körül van 2250g.
A Whey Pro-ra azért gondoltam, mert profigym.hu-n 21ezerért van fent az 5kg, az is elég jó ár.
Igaz, hobbi szinten különbséget érezni 2 fehérje közt, mármint fejlődésre, mert ugye ez is csak tápanyag...bár asszem a Myofusion-ba van kazein és tojásfehérje is nem?
Vagyis nem tudom pontosan, de azt igen hogy nem tiszta tejsavó csak a nagy része az. (Bár ez előny)
A wpc80 teljesen jó protein. az a baja, hogy csak nagy kiszerelésben árulták, és a halál f@szára kell kimenni érte.Ezért egykét nagyokos kitalálta, hogy az olcsóbb WPC35-öt veszi meg egy 20 kilós zsákkal, és kilónként kiporciózva továbbadja wpc80 álnéven.
Ha az eredeti forgalmazótól veszed, nem pedig vaterás csalóktól, kapsz mindent, amit akarsz, tanusítványt, áfás számlát, mindent.
Van egy másik kérdés kb ugyanerről, ide is beírom, amit oda:
"Megnéztem a műsort (bbtv), pont arról beszél a bácsi az elején, hogy mindenféle azonosítatlan kamu forrásból lehet a kamufehérjéket beszerezni, ami NEM BOLT! EZ BOLT! Észrevettétek? Webshop, üzlet, számla, fogyasztóvédelem meg minden. Pont ezért nem mindegy. Egyértelmű, hogy megbízhatatlan forrásból nem veszünk ilyet, de itt megbízhatónak tűnik a forrás. Ilyenkor mi van?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!