Napi 150 felülés és 100 haspréssel milyen hasam lesz 14 fiú?
Figyelt kérdés
Kérek mindenkit ha tud képet is küldjön hogy milyen eredményt várhatok2011. okt. 31. 10:33
1/8 Bazsii05 válasza:
semmilyen. hány kg vagy? Az ilyen gyakorlatokkal nem lehet lehozni a zsírt a hasról.
2/8 A kérdező kommentje:
179 cm 62 kg nincs zsír a hasamon minimális!Mert nem puha hanem feszes kemény!
2011. okt. 31. 10:47
3/8 A kérdező kommentje:
És amikor csinálom ezeket a gyakorlatokat a végén amikor megfeszítem a hasamat már lehet látni 6 kockát!Nem nagyon de lehet látni!
2011. okt. 31. 10:49
4/8 Bazsii05 válasza:
több féle hasi gyakorlatot kéne csinálnod,térdfelhúzás meg ilyenek.
5/8 A kérdező kommentje:
ok és ha olyat is csinálok milyen eredményre számíthatok!
2011. okt. 31. 11:05
6/8 anonim válasza:
ugyanolyan lesz, mint most. ha kockahasat akarsz, akkor diétázni kell.
7/8 anonim válasza:
ugyanolyan,mint ha valaki 50et megcsin normálisan.
8/8 anonim válasza:
Kockahas: nem csak a zsírt kell eltüntetni, hanem izmot is kell felszedni. Én viszonylag kövér vagyok ahhoz képest amit űzök, mégis volt olyan, hogy napi 1000 felülést csináltam 1 óra alatt anno. A hasamon meg szó szerint látni a kelleténél vastagabb zsírréteg alatt is a kockákat. De a földharc-stílusomhoz sajnos kell a plusz tömeg, így nem szálkásítok inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!