Felüléssel/haspréssel el lehet tüntetni a szülés után maradt "hájat"?
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 09:05
1/5 anonim válasza:
Rajtam ugyan háj nem maradt sajnos, de jelentős mértékben kockásodik a hasam mióta rajta lovagol a gyerek :) Szóval gyanítom háj ellen is dzsal :D
2/5 anonim válasza:
Na, én is elkezdem hamarosan Napi ötven felülés állítólag mr segít egy hónap alatt. Kíváncsi leszek.
3/5 anonim válasza:
Csak arra vigyázzatok, hogy a terhesség alatt szétcsúszott izmok nem mindig záródnak megfelelően. ha így van, a felülések inkább károsak, mintha valami nem haspréssel járó mozgást végeznétek! [link]
4/5 anonim válasza:
sztem a hasprés meg felüólés magyrészt a mélyizmoknak tesz jót, tehát ha mondjuk a hasizmok meglazultak, annak tutira jót tesz, hogy visszaerősödjenek. a háj az inkább valami intenzívebb mozgásra ég el. de ebben nem vagyok biztos.
5/5 anonim válasza:
Nekem máig érezhetően szét vannak csúszva a hasamon az izmok.. 4. szülés után. Ha megpróbálok hasizomból felülni, fura, csúcsos alakot vesz fel a hasam. Ilyenkor nem szabad felüléseket csinálni, először a hát izmait, majd hason fekve végezhető hasizomgyakorlatokat ajánlanak csinálni. Majd, amikor már elég erősek a hasizmok, nem tapintható a rés, lehet elkezdeni a hasprést..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!