Nem tudom kinyújtani a karom. (izomláz) ez meddig fog tartani? Izomláz vagy izomhúzódás?
Figyelt kérdés
2011. okt. 26. 09:46
1/9 anonim válasza:
Ha először "durrant be " ennyire, akkor kb 3-4 nap lehet.
2/9 anonim válasza:
az előbbi.
nekem úgy hajnali 3 óta fáj, akkor ébredtem fel rá először. most már egész tűrhető, kicsit nyújtogattam.. már kiegyenesedik :D én optimista vagyok, ebben a korban már szép eredmény, hogy nagyjából ki tudom nyújtani a karom..
3/9 anonim válasza:
Kend be Richtofit krémmel, sokat fog javítani rajta, kb. 3-4 nap. Ja és nyújtóztasd meg mindig, mert akkor még jbban be fog állni, ha nem mozgatod. (Egy egészségügyis)
4/9 anonim válasza:
Addig fog tartani amig ki nem tudod nyujtani.A másik kérdést egy orvos megválaszolja.
6/9 N0rbi04 válasza:
Ami nekem használt: Forróvizes zuhany. Ahogy engedtem rá a vizet már tudtam mozgatni a karomat. Ekkor jól átmozgattam. Napi 2x csináltam, 2 nap után így rendbe jött. Ittam kávét is, mert állítólag koffein is segít izomláznál, bár ez nem tudom mennyire számított. Ha nem javul, persze irány a doki.
7/9 Máté1997 válasza:
Ha edzés közben túl sokat használod egy izmod, akkor izomgörcs áll be, ezért nem lehet behajlítani.
8/9 Máté1997 válasza:
Bocs, rosszul írtam: KINYÚJTANI
9/9 anonim válasza:
izomgörcs. órákkal edzés után. napokkal edzés után.
O_O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!