Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Vitamint szedhetek gyúrás alatt?

Vitamint szedhetek gyúrás alatt?

Figyelt kérdés
gyúrok mellre karra és hasra a kérdésem h lehet e szedni vitamint közben?
2011. szept. 15. 15:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
vitamin?? TE KOXOLNI AKARSZ??!
2011. szept. 15. 15:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem!Mégis, hogy jut ilyen eszedbe? Vitamint?:O Naneee, menjél vegyél inkább 500szem danabolt, az a tuti. Meg vágasd le a lábad, ha már használni nem használod.
2011. szept. 15. 15:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik kezeddel bicepszezel a másikkal meg beszeded a vitamint?
2011. szept. 15. 15:47
 4/9 anonim válasza:
89%
Valaki egy értelmes választ tud adni? -.-
2011. szept. 15. 16:30
 5/9 thewhiteman ***** válasza:

írhatok értelmes választ,de úgy is jön egy még értelmesebb válaszoló....ez nem szabad vagy nem szabad krédése,hanem KELL!!!!!és nem ilyen gyógyzsergyári gyenge szart,hanem valami komolyabb vitamint.ÉS LÁBAZZZZ mert különben nem hasznosul a vitamin!

(:D)

2011. szept. 15. 16:59
 6/9 dirtboy ***** válasza:

jó olvasást

[link]

2011. szept. 15. 17:43
 7/9 cynic ***** válasza:

15:47 vagy a vitaminnal bicepszezik, ki tudja!

egyébként öcsém, lábad, hátad, vállad hol marad? azok dísznek vannak, ugye?

2011. szept. 18. 09:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Én már csak azt nem értem, Kérdező, hogy miért teszed megint ki a kérdésed, mikor választ kaptál rá.
2011. szept. 18. 11:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen, nyugodtan szedhetsz vitamint úgy csináld, hogy akkora súlyt válasz amivel könnyedén megcsinálsz 5-6 ismétlést szinte fáradság nélkül és ahogy emeled a súlyt repítsd be a szádba a vitamint. Ezt ha minden ismétlésnél eljátszod akkora lábad lesz mint Rone Coleman-é és olyan vállad lesz mint Peath-é. A hátad csak swarcenegger. Sajnos mellre-bicepsz-re nem fogsz fejlődni ettől a módszertől csak ha veszel naposin-t és strandra jársz meztelenül..:S Has-ra lehetséges a magyaros sörhas. zsírtéglatestekkel.

remélem segíteni tudtam én is így edzem és beváll.!!!

2011. szept. 18. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!