Elméleti kérdés: az ellenfél hason fekszik, te leszorítod. Az utcán vagytok. Ti mit cselekednétek?
az egyik kézzel a földön tartani, a másikkal előkapni a telefont és hívni a zsernyákokat... fejét a betonba verni? folytogatni? nehogymár téged jelentsenek fel jogtalan önvédelemért meg testi sértésért amikor nem te vagy a támadó (legalábbis én feltételezem hogy a kérdező által kitalált szituációban a földön fekvő egyén volt a támadó).
amennyiben a hivatalos közegek értesítése nem megoldás, valahogy mozgásképtelenné próbálnám tenni, térdre vagy ágyékra irányulva hogy ne tudjon követni.
Nutronlovag, 16L úúúúú :D
Ráffájel, többiek is, úúúú! :DD
Kérdező! nagyon szép kérdés.
ököllel ne üsd a feje hátulját (tarkóját) mert csontos. ott a tenyered, és a kisujjad felőli részen a csont. az jobban bírja.
az én verzióm? tehát eleve épp nincs kedvem megölni.
- MIFA.SZ? (mit keresek egy emberen az utcaközepén??)
-fejet hátrahúz, nyakropi.
-szem.
ja és még: nem, ha rajta vagy, akkor nem rúgod, de térdelheted. az oldalát meg ne boxold. bordáknál vannak gyenge pontok, idegdúcok, de senki sem fog besz.arni attól a fájdalomtól, kivéve ha addig ütöd míg el nem törik ott a csont.. szóval fájdalmat okozhatsz, de mekkorát? viszont térdeld! :D
Aczél, ezen jót nevettem. :D
Tanulunk több stílust is, de ez a kérdés csak úgy felvetődött bennünk.
Köszönöm a válaszokat, az értelmesebbeket közlöm a többiekkel.
vagy ha durva a talajfelület, húzgáld az arcát oda-vissza rajta
(igen, kínzásban nagy ötleteim vannak :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!