Nyugodtan kezdd el!A karate egy lánynak szerintem jobb választás,mint a box.Ha érdekel miért,privátban elmondom,ide lusta vagyok leírni,mert nem biztos,hogy figyelmesen elolvasod,úgy meg felesleges regélni:)
2011. aug. 20. 20:54
22/36 anonim válasza:
Ha formás is akarsz maradni Thai box szerintem jobb már csal abból ítélve nézd meg csajokat karate után és néz meg THAI/kick box után vagy sima box után és szerintem egy nőnél a nőiesség megtartása a legelső cél ami mint láthatjuk a kondis csajokra nem érvényes a sexy and fit menü pont alatt kb ugyanazt láttam mint a fűrészben szóval nem hiába van a body building mellett fitness :P nah de elhaladtam medinába szerintem ha nem csak technikát akarsz de szép testet akkor box
2011. aug. 20. 21:28
23/36 anonim válasza:
pedig vannak jótestű karatés lányok. (köhömm köhömm :P )
de amúgy én is adom, testformázásra, állóképességre (stb.) küzdősport.
2011. aug. 21. 15:38
24/36 anonim válasza:
Vannak ám:P nem is kevesen;)
2011. aug. 21. 16:58
25/36 anonim válasza:
Nem tudom a mentális beneveléssel se vagyok megelégedve üvölts minden rugásnál/ütésnél még csak praktikusnak se mondanám mert aki gyakorlot bunyós azt az ellenfél rutinossága ijeszti meg nem az hogy ordítozik plusz egy csomó oxigént kiordítasz feleslegesen ami nagyobb testü bunyósok esetén ( nem hájasra gondolok hanem kötött de végülis egyre megy ) eléggé rossz mert azoknak keveesebbel kell gazdálkodni nagyobb testhez több oxigén kell ,de átmentem már a szomsztédba
2011. aug. 21. 19:31
26/36 anonim válasza:
Soha nem hülyeség elkezdeni valamilyen sportot (na jó esetleg, ha orvosilag ellenjavalt, mert 10 perce keltél fel kómából egy autóbaleset után, tele gipszel talán ebben az esetben hülyeség) aki mást mond vagy kinevet az buta. Akkor is buta, ha a rokonod vagy legjobb barátnőd.
Aczél kétlem, hogy sci-fiben olvasta rengeteg klasszikus és modern sci-fi művet olvastam és néztem ilyen kifejezésre sehol sem leltem.
2011. aug. 21. 19:36
27/36 anonim válasza:
"Nem tudom a mentális beneveléssel se vagyok megelégedve üvölts minden rugásnál/ütésnél még csak praktikusnak se mondanám mert aki gyakorlot bunyós azt az ellenfél rutinossága ijeszti meg nem az hogy ordítozik"
Nem tapasztaltad még az igazi kiai lélekromboló erejét. Nyugatiasan az erőlégzés sem került hozzád közel, melynek elsajátítására tapasztalataim szerint a kiai gyakorlása a legeredményesebb módszer.
2011. aug. 21. 19:41
28/36 anonim válasza:
Lovag :))
19:31 - vagy nem ismersz jó karatét (nos, kevés van :))
vagy csak el vagy tévedve. ahogy Neutronlovag írta, kai - erőlégzés, és nem oxigénvesztés.. de ez egy komoly technika, nem könnyű megérteni. ahogy egy rúgást sem, amíg nem zúzta szét az ember hasfalát (neadjisten a belső szerveit is xD )
2011. aug. 22. 08:51
29/36 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! még alszok rá egyet :D
2011. aug. 22. 13:08
30/36 anonim válasza:
Persze hogy nem sajátítottam el a karatét mivel nem karatézok csak sparringozok karatésokkal I do muay thai hát erre nem tudok mit mondani én nem hiszek akkor se abban hogy az ordítás jó kilégzés szerintem inkább csak a kemény edzések miatt bírják sokáig ,de az oxigén hiány nem hiszem hogy orvosolva lenne max valami teljesen más módon amiről nem tudok félre értés ne essék nem le szólom a karatét egy igen kemény sport az is lásd Chuck Norris mondjuk annyira nem követem Norrist szóval kb ennyit tudok :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!