Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek hülyeség 12 éves...

Szerintetek hülyeség 12 éves csajnak elkezdeni boxolni/karatézni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 10:24
1 2 3 4
 11/36 anonim válasza:
100%
csináld :D én thai boxolok (lány) és nagyon jó. régen karatéztam,de ott alig verekedtünk,meg az másról szól inkább. attól függ hogy mit szeretnél: tényleg verekedni,szétverni a másikat és élvezni, vagy kata-kat gyakorolni, meg néha harcolni. nézz vidiket youtubeon, hogy melyik tetszik jobban. nálunk vannak 8 év körüli kislányok is,meg kisfiúk, szóval a korod miatt ne aggódj. karatén általában több a lány, ami szerintem azért nem jó,mert ők lazábban veszik a dolgot,és akkor én sem úgy edzek. a pasik komolyabban veszik,meg jobban lehet fejlődni velük általában. persze vannak kemény csajok is,csak kevesebb.
2011. aug. 10. 12:03
 12/36 anonim válasza:
Minél előbb kezded annál jobb! Így ha elérsz odáig hogy a fiúk beszólogatnak akkor meg tudod védeni magad és elkergetni a nem kívánatos pasikat!
2011. aug. 15. 09:27
 13/36 anonim ***** válasza:
Dehogy hülyeség! Én is 12 évesen kezdtem el karatézni. :)
2011. aug. 15. 09:29
 14/36 anonim ***** válasza:
70%
beszólogató fiúktól megvédenie magát karate tudással vagy boxolással? hááátőőő.. viccesnek vicces..
2011. aug. 15. 09:39
 15/36 anonim válasza:

8éve karatézom, és imádom :D:D nagyon ajánlom :D:D ajánlhatok is egy jó klubot (a mienket) ha érdekel írj e-mailt :D:D nagyon fain egy sport :D:D

16/F

2011. aug. 16. 21:49
 16/36 Creatin válasza:
Kimondottan ajanlom a kuzdosportokat a lanyknak.......Manapsag sok az aberalt beteg debil ferfi aki szexet akar a fiataloktol
2011. aug. 17. 20:39
 17/36 anonim ***** válasza:

nem több mint bármikor. de ha valaki elég aberált, és elborult akkor egy gyenge küzdősportoló lány nem jelent neki akadályt.

ne legyen megtévesztő az írásom, a gyengét nem a fizikai állóképességre értem, persze, hogy egy sportoló jobb esélyekkel menekülhet el, de pl. egy boxolót lefogni, vagy késsel ártalmatlanná tenni nem olyan nagy macera, megjegyzem újra, ha elég erőszakos a támadó.

ha meg nem erőszakos, akkor úgy sem jelent veszélyt, nincs is szükség önvédelemre.

2011. aug. 18. 08:42
 18/36 Bogi01 válasza:
Tudod, szerintem nem hülyseség, mert ki tudja, hogy mikor jöhet jól?!
2011. aug. 18. 15:07
 19/36 anonim ***** válasza:

valahogy ez tényleg érdekel.

már többen írtatok hasonlókat mint hogy "jól jöhet" mindezt boxra, karatéra.

le tudnátok írni ezt mégis hogy értitek? a box csak egy sport, szoktam ajánlani a küzdősportokat, mert tény, hogy jó fizikumot biztosít, de semmi több. karate meg magyarországon tucatnyi edzés lehet, aminek gyakorlati (harctechnikai) hasznát is láthatod, a többi semmivel sem több mint egy box edzés ilyen szempontból, sőt egy ökölvívó Magyarországon jó eséllyel legyőzne egy karatést. (kitételeket képzeld hozzá minthogy fegyvertelenül, hasonló ideje képzett, hasonló korú/súlyú..)

2011. aug. 18. 15:14
 20/36 anonim ***** válasza:
nem hülyeség minél hamarabb annál jobb
2011. aug. 18. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!