Hány éves kortól érdemes elkezdeni karatézni egy gyereknek?
Figyelt kérdés
Pécsen tud valaki olyan helyet, ahol gyerekek karatéznak? Barátnőm a két és fél éves kisfiát szeretné beiratni. Nem túl korai még?2011. ápr. 29. 18:47
2/7 anonim válasza:
De extra korai! 6 éves kortól éremes,ha szereti csinálni!
3/7 anonim válasza:
Szerintem is korai.Én 7 éves kortól írattatnám be a gyerekem.Ha pedig nagyon szeretném,hogy hamar elkezdje,akkor 5:D De az alatt szerintem még nagyon korai.
4/7 Neji válasza:
Szerintem pedig 4éves kortól menjen.
5/7 anonim válasza:
Mit akar egy két és fél éves gyerektől? Én pl. annyi idősen még csak nem is beszéltem! :)
Várjon amíg kábé 5-6 lesz a gyerek, és akkor mehet.
6/7 Neji válasza:
Egyébként az nem lehet,h a barátnőd a fián akarja kiélni magát?
7/7 anonim válasza:
xD
ha már ~stabilan tud álli a lábán, akkor már lehet fejleszteni. nyilván ha 4-5 évesen kezd, akkor azért 2-3 év edzés után sem fog legyőzni több felnőttet, de gondja az nem sok lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!