194cm 74kg vagyok elég sovány de 1 kis fölösleg van rajtam. Ezekkel a szempontokkal nézve crea-bomb vagy L-glutamin?
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 11:20
1/7 dirtboy válasza:
szerintem semmilyen felesleg nincs rajtad hiszen 194cm-hez 74 kiló az nem valami sok, én 176 cm vagyok és 75-76 kiló de nekem is csak a hasamon van egy kis felesleg máshol sehol, különben kreatin fogyáshoz felesleges
2/7 anonim válasza:
Tömegnövelő étrend,protein és multivitamin! (tudom hogy nem ez volt a kérdés de akkor is ez a válasz:))
3/7 A kérdező kommentje:
gondoltam h lesz vki aki tömegnövelöt ír nem te vagy az első
2011. júl. 21. 13:47
5/7 anonim válasza:
Pedig mást írni hülyeség. Leszálkásíthatod magad 194 centi mellé 65 kilóra, csak iszonyat szarul fogsz kinézni.
Akárhogy is nézem, nincs normális izomtömeged, fölösleges szálkásítanod. A crea-bomb, és L-glutamin is hülyeség a te szinteden.
Fel lehet úgy is tömegelni, hogy közben minimálisan zsírosodj, nem kell hozzá behízni, mint egy disznó. /mint én/ :D
6/7 A kérdező kommentje:
ki mondta h szálkásítani akarok izmot akarok meg eröt növelni
2011. júl. 21. 16:48
7/7 dirtboy válasza:
máskor írd oda szerintem hogy tömegelni akarsz mert azt írtad hogy egy kis fölösleg van rajtad,abból gondoltuk hogy fogyni akarsz, /itt senki nem gondolat olvasó/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!