Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy könnyebb az izomtömeg...

Hogy könnyebb az izomtömeg novelés? Ha sovány vagyok, vagy ha van rajtam 10kiló fölösleg?

Figyelt kérdés
A 10kiló fölösleg nem háj , csak testesebb lettem mint tavaly.Azt tudom, hogy a hájból nem lesz izom, csak az a kérdésem, hogy tavaly lett volna hatásosabb ha nekiállok gyúrni mikor 75kiló voltam, vagy most jobban fog menni? vagy semmi köze? (lehet baromságot kérdezek :D )
2010. ápr. 4. 13:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Dehogynem ha azt írod hogy felesleg az háj, izomban nem lehet felesleg
2010. ápr. 4. 15:13
 2/8 A kérdező kommentje:
jó akkor legyen háj, kérdésre a válasz?
2010. ápr. 4. 16:34
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem könnyebb, legalábbis ismerőseim közzül a nagyon vékony hiába szedett fehérjét meg mindent mégsem nőtt annyira mint akin volt súlyfelesleg aki ráadásul le is adta azt... de ne amiatt csináld mert nőni akarsz, hanem élvezd, én már ezért nem gyúrok
2010. ápr. 4. 17:49
 4/8 anonim ***** válasza:
ugyanolyan baz.meg
2010. ápr. 4. 17:59
 5/8 anonim ***** válasza:
aki sovány azon fele annyi is sokkal hamarabb meglátszik
2010. ápr. 4. 20:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Na jött 3 különböző válasz jött :D mind a 3ellentmond egymásnak, akkor most mi az igazság? soványan könnyebb hamarabb izmosodni? vagy ha testesebb vagyok?
2010. ápr. 4. 23:18
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem ha testesebb vagy, mert a háj izommá alakul(van miből dolgozni) a soványak sosem fejlödnek gyorsan
2010. ápr. 5. 11:40
 8/8 anonim válasza:

Én az unokatesómmal kezdtem el edzeni, két különböző alkat vagyunk, én voltam a vékony magas, ő meg az alacsony köpcös, húsos gyerek.

4 hónap után nekem csak jobban látszódtak az izmaim, de szerintem nem fejlődtek látványosan, kb 3 kg izmot szedtem fel. Viszont unokatesóm kicsattant, felszedett 6kg izmot (úgy hogy nem szedett semmit), leadta a háj nagy részét, és most mindenki őt dicséri hogy mennyire kigyúrt.

Szerintem ha rajtad van a fölösleg akkor gyorsabban tudsz fejlődni, a tested tud még +energiát felvenni a hájadból, ha meg fehérjedús kajákat (túró, tojás, lencse, bab, húsok) eszel akkor garantáltan kiizmosodsz.

2010. ápr. 5. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!