A Tömegnövelő por szedésével mit történik bennem?
Figyelt kérdés
Pl: Elkezdek tölle hízni és zsíros leszek vagy az izmokkal csinál valamit előre is kössz a válaszokat :D2011. júl. 1. 16:32
1/20 anonim válasza:
Tápanyaghoz jut a tested! Olyan mint ha sok rizst ennél kevesebb csirkével.
Akkor mi történik??
2/20 anonim válasza:
OmG, ezektől a kérdésektől rosszul vagyok. Beírod a googlebe a tömegnövelő nevét és úgy is kidobja -.- pff
3/20 anonim válasza:
Te, szerinted a fehérje és a szénhidrát mit csinál a szervezettel?
4/20 A kérdező kommentje:
Kezdő vagyok passz!
2011. júl. 1. 17:31
5/20 anonim válasza:
Mit vettél észre délben mikor ettél??
6/20 A kérdező kommentje:
Jóllaktam,nem lettem utánna éhes vagy más kellett volna ?
2011. júl. 1. 17:37
7/20 anonim válasza:
Nem! Jól érezted. Erre való a tömegnövelő is,csak gyorsabb felszívódású mint a szilárd kaja,ezért használjuk edzés után.
8/20 anonim válasza:
.....mert ilyenkor gyorsan kell a tápanyag az izmaidnak,hogy minél előbb regenerálódj.
9/20 A kérdező kommentje:
KÖszi szépen amióta ezt az oldalt használom te attad eddig a legnormálisabb válaszokat!
De ha elkezdem szedni nem hájasodnék tölle vagy ilyesmi nem?
2011. júl. 1. 17:44
10/20 anonim válasza:
ha keményen edzel és nem eszel sok rossz minőségű széh.-ot
aKKOR nem. edzés után izomba megy úgy is nem zsirba.
pedig ha tudnád ki vagyok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!