Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Kyokushin Karate vagy Muay...

Kyokushin Karate vagy Muay Thai? Melyik a durvább?

Figyelt kérdés
Indokot is kérek szépen!
2011. jún. 28. 19:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
32%
Ving Tsun a legjobb szerintem mert a muay thaiosok alig tudnak ütni és kiszámíthatóak(én nagyon szeretem a muay thait)és az utcán farmerba rúgni nem lehet.a karate meg nagyjából ugyanaz
2011. aug. 4. 16:58
 12/18 anonim ***** válasza:
48%
válaszodra konkrét kérdés, szerintem a muay thai durvább hisz van fejre ütés, de én kiállok akármilyen muay thai-ossal kyo-zom, ír privit adok lakcímet azt jöhet, AZ ELSŐ VÁLASZOLÓ egy idióta, már bocsánat, nem kéne általánosítani, mert láttál egy pár edzést, még ugyan magas szinten űzik itt magyarországon, miért nem voltál az idei nemzetközi edzőtáborban, akkor megláttad volna, hogy miket csináltunk... azért lazák az edzési bunyók ( ez sem mindenhol ), mert technikai bunyók ( nem hiszem tudod mit jelent -.- ) és nem kemény full kontakt .... úgy utálom az ilyen embereket akik mindent lebecsülnek, hogy ez egy fos meg minden,.... áhh nem is idegesítem magam rajta..... -.-
2011. aug. 4. 20:23
 13/18 anonim ***** válasza:
38%

előző vagyok

Az övvizsgák sem könnyű dolgok, senki sem ( főleg te nem ) bírná(d) megcsinálni, kemény felkészülés nélkül!!

2011. aug. 4. 20:24
 14/18 anonim válasza:

a kyokoshin az szellemileg:türelemre,higgadságra stb.

a muay thai pedig durvára,keményre(de a másik is).

szeritem a k1 a jó

2011. aug. 4. 20:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Másrészt az egy dolog hogy kyokushin danvizsga 30-40-50 emberes küzdelmek, de vannak a kyonak olyan válfajai amik sokkal durvábbak a muay thainál viszont a nemtradicionális mauy tahinál szerintem edzőfüggő hogy milyen durva a tradicionális meg eléggé az viszont miért fontos ez hogy durva legyen. Ott a brazil jiu jitsu ami egyáltalán nem durva és mégis olyan hatékony hogy ki be szét össze vissza szarod magad.
2011. aug. 4. 22:34
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

úgy hogy fentebb írta a kungfus hogy szerinte nem lehet áááááá! :D

tájboxos, nem teljes mértékben kizárt, hogy neked jobb edződ akad épp.. -.- perszeee... de ha nem tévedek, az 1. válaszolóról amit írtál eléggé mellément, mert ha jól ismerem fel az írásstílusát, akkor ő az az ember, aki jogosan szólja le az edzésedet (de leginkább a magyar tájbox bohóckodást) és ami Neked kemény, azon ő kacag egyet kettőt. feltéve ha Késlő Krisz írta azt a választ.

2011. aug. 5. 14:24
 17/18 escrogar ***** válasza:
én Brutinál, és az ő egyik tanítványánál tanultam, ezen tapasztalataimból állíthatom bizonyosan, hogy létezik jó és kemény edző itthon...
2011. aug. 5. 20:40
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
és létezik fehér holló is. de hát nem túl gyakori.
2011. aug. 5. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!