Melyik a legkeményebb harcművészet vagy küzdősport?
Ez mind igaz mait elmondtál. De egy átlagos magyar állampolgár, ha önvédelmet akar tanulni, akkor olyanra gondol, hogy: beléd kötnek a diszkóba, utcán bepofázik pár cigány, ki akarnak rabolni, a legrosszabb pedig ha késsel támadnak.
És hidd el magyarországon, az ökölvívás, birkózás, wing tsun, savate, ju-jitsu, judo. a hatékony amit itthon jól oktatnak, és jó utcára, a többi az versenysport.
Lehet hogy thaiföldön van pár jó muay boran mester, de nem hiszem, hogy a kérdező csak ezért ki akarna-e költözni több évre thaiföldre, hogy ezt jó szinten kitanulja. Pénz is kell, hozzá, nem kevés. A kérdező nyilván itthon keres valami edzést
Ha beszélhetnék a cigányos dologról is amit irtál.
Régebben nem volt a rasszizmus ilyen elterjedt Magyarországon. Visszagondolva nagyon sok cigány és magyar ismerősőm, osztálytársam volt és ekkor még nem is gondoltunk ilyenre hogy ő cigány vagy magyar. Nem is tudtam az ilyenekről, csak annyit tudtam hogy ő kicsit barnább a másik kicsit fehérebb és ez van. Nem zavart a dolog. Régebben az emberek nyitottabbak voltak és megbízhatobbak. Ma már a pénz dominál és mindenki a pénzt akar bármilyen áron. Nem tudom hogy kezdődött ez az egész de a cigányok sem kivételek. Ők csak ki tudják használni a jogokat ahogy kell és ezt egy magyar is ugyanúgy megteheti. Ismerem az ő kúltúrájukat is és én elfogadom a zenét, hagyományokat, szabályokat meg a hasonló dolgokat. Én az ő életstílusukat és gondolkozásukat is ismerem. Sok magyar ember nem képes pozítívan gondolkozni és nem képes elfogadni más embert és ítélkezik kúltúra, bőrszín szerint. Pedig mennyivel jobb lenne ha mindenki barátként tekintene mindenkire és rájönnénk hogy közös erővel lehet csak győzni. Az állam és a politikusok állnak fölöttünk akikre nem barátként kéne tekintenünk mert miattuk tart itt az ország és ne mondja nekem senki hogy nem így van. Rendőrők vertek már nagyon sok embert és agresszívabbak mint akik a börtönben vannak és mégse történik semmi. Nekik van hatalmuk és a politikusoknak is van. Hatalom kell nekik csak és pénz. Másról nem szól az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!