Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Melyik küzdő sportág hatásosabb?

Melyik küzdő sportág hatásosabb?

Figyelt kérdés
Melyik küzdő sportág hatásosakk? Karate, muay thai, mma... Úgy értem a hatásosabbat hogy melyikkel tudom jobban megvédeni magadat melyikkel tudom jobban hatástalanítani az elleséget, melyikkel tudom hamarab a fölre vinni... :)
2011. jún. 1. 19:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Igazából elég nehéz ezt így, a küzdősportok alapból szabályok között vannak, nem önvédelemre. Szóval teljes mértékben igazat adok Aczélnak.

Amit szerintem önvédelemre tényleg alkalmas az a Ju Jitsu (a japán, nem a brazil) és Zöllei-féle Katonai Kézitusa (ami végül is ugyanúgy ju jitsu-n alapul, de azért olyanok is befigyelnek mint pl késharc)

[link]

[link]

2011. jún. 2. 19:00
 12/16 anonim ***** válasza:
köszönöm. jó egyetérteni! :)
2011. jún. 2. 19:05
 13/16 anonim ***** válasza:
leghatásosabb a kung fu
2011. jún. 3. 18:45
 14/16 anonim ***** válasza:

kung-fu: a kemény munka :)

de ha keményen dolgozol egy inkompetens edző alatt, akkor pápá hatékonyság.

2011. jún. 3. 21:01
 15/16 anonim ***** válasza:
leghatásosabb:kung fu ,thai-box,kick box ,jiu-jitsu
2011. jún. 4. 11:29
 16/16 anonim ***** válasza:

de ezt így komolyan venni nincs értelme.

M.országon nagyon kevés helyen oktatnak rendes kungfut, amitől erős is leszel és nem csak erősebb..

kickbox? lányok járnak diéta mellé edzés képpen. ennyit arról hogy milyen hatékony. :(

szélsőséges példát írtam, direkt. de sajnos itt ahol élünk ez a helyzet. másrészt egy küzdősportot ebben a témában (még ha jól is oktatják) nem tudom hogy lehet hetékonynak nevezni. köze sincs az utcai (reális) szituációkhoz.

2011. jún. 4. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!