Judo vagy birkózás? Melyik lenne jobb az utcán?
én is judozok és utcára és töb emberre is jó.
engem támadtak meg ketten és egy jól irányzott kaszáló csipő dobás után nem kell egy ideig felkellnie és eköz ben a másik sem fog támadni mert a hogy csinálod az ürgén a fogást közeleb jön a másik és a saját baráttya ugy pofán
találja hogyot marad.de nem javaslom videokrol megtanulni a fogásokat hanem rendes edzövel
a srácnak üzenem aki írta a példát:D te nyomorék ha te táskával a hátadon kabátban és farmerben + a kezedben szatyor úgy képes vagy gyorsan és pontosan ütni(közben szatyor a kezedben és pufikabát rajtad) valamint farmerban gyorsan rugni akkor megtapsollak
ilyen helyzetben semmi nem ér szart se csak a futás
még egy aikido mester se tudna ilyen helyzetben semmit tenni
ööö elengeded a szatyrot?
De valljuk be több esélye van ütni egyet (ami aztán vagy bejön vagy nem), mint egy csipődobásra vagy egy karfeszítésre a földön.
nem gykran adnak neked időt regaláni a kis ge..ik
mondjuk én boxoltam de nagy kabátban nagyon lassan tudok ütni:D
mondjuk amúgy se a bírkózás se a judo nem földharc hanem inkább földrevitelt tartalmaz és mondjuk egyiket egy jó bírkózó dobbással beba--od betonba a másik már nem lesz nagylegény
de isten óvjon hogy egyszer ilyen helyzetbe kerüljek
Aki azon pofakaratézik, hogy Ju-Jutsu vagy Judo illetve arról magyaráz, hogy az utcán a Judo nem ér semmit mert nem Gi-t visel az ember annak elárulom, hogy a japán rendőrség is Judo-t használ utcai konfliktusok során, mivel a japánok nem nagyon szeretik a lőfegyvereket.
Régebben volt egy verseny, amin kiválasztották hogy mit tanítsanak a rendőrségen Ju-Jutsu-t vagy Judo-t. És mivel a Judo-sok simán verték a Ju-Jutsu-sokat így a Judo-ra esett a választás.
Egy dokumentumfilmben volt "Human Weapon".
Én már 3 évig judozom. Vannak birkozó haverjaim és amikor egyet játékból bunyoztunk akkor csak megfogtam a bluzát és úgy földhöz csaptam hogy kellet vagy 15 perc amig össze szedte magá.
Egyépként egy jó judos judo gi nélkül is földhöz csap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!