A taekwondo menyire hasznos az utcán?
Figyelt kérdés
egy olyan sportot szeretnék amivel igazán meg tudom magamat védeni!!2011. máj. 14. 14:22
11/31 A kérdező kommentje:
igen az igaz. nekem már késő lenne 13 éves vagyok?
2011. máj. 14. 17:24
13/31 A kérdező kommentje:
kösz a segítséget
de hogy el tértünk a tárgytól =)
2011. máj. 14. 17:29
14/31 anonim 

válasza:

Akk Én vissza térek a trárgyra.. ;) A taekwondo semmit sem ér utcám,mint ahogy a thai box sem.Mert mind a 2 rúgás központú.Ezek helyett ajánlom a wing tsun.Utcára a legjobb,és a késes támadás elhárítását is megtanulod.
15/31 A kérdező kommentje:
rá keresek és köszi
2011. máj. 14. 18:15
16/31 A kérdező kommentje:
de szerintem is a birkózás és az ökölvívás a legjobb az utcán
2011. máj. 14. 20:01
17/31 anonim 

válasza:

Bármelyik küzdősport hasznos, csak csinálni kell. A rúgásközpontú harcművészetek meg előnyösek, mivel a láb hosszabb mint a kéz, így ugye távolabbra lehet támadni, és a láb erősebb is. Mellesleg vannak egyszerű rúgások is, amik igen hasznosak, és az utcai bunyósok nem nagyon tudnak védekezni ellene, főleg hogy egy TKD-snak b*szott gyors a lába.
15/F Shotokan Karate.
18/31 anonim válasza:
13 évesen még semmit nem késő elkezdeni. én is Wing Tsunt ajánlom. Wing Tsunnal már 1 év mulva megtudod magadat alapszinten védeni, persze ahhoz hogy tökéletesen tudd egy élet sem elég. Akármelyiket is választod, jól nézd meg hogy ne hamisítványt tanulj. Az eredeti wing tsunt ts-sel írják.
19/31 anonim 

válasza:

Szerintem Kempozni menny, van benne földharc is, fegyveres önvédelem -legalábbis nálunk- azért 1v1-ben ha földön megfogsz valaki akkor a sz@rt is kiszorítod belőle. :)
Persze ha többen vannak tényleg érdemesebb elfutni, de ha nincs rá lehetőség akkor durr neki.
20/31 A kérdező kommentje:
nem tudom szerintem megpróbálok mindent ha lehet.
2011. máj. 14. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!