Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek aki meg tud...

Szerintetek aki meg tud csinálni 50 fekvőtámaszt az már erős?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 15:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

-.-

és ki találta ki, hogy vesszünk el a részletekben?

tapasztalatból: 1 kezes 2 lábas fekvőtámasz és 1 kezes 1 lábas között már nincs olyan nagy különbség. bár nyilván az utóbbi még nehezebb.. de nem érzek nagy különbséget.

2011. ápr. 5. 11:28
 12/18 anonim ***** válasza:
Pedig van közte különbség bőven. Ha rossz napom van, jobb kézzel meg sem tudom csinálni az egylábas verziót, a sima egykezesből viszont megy sok még akkor is.
2011. ápr. 5. 13:53
 13/18 anonim ***** válasza:

ezt elfogadom!

tény, hogy van. ma megpróbálom az 1(kezes-lábast), majd frissen újraérezve meglátom :)

2011. ápr. 5. 14:32
 14/18 anonim ***** válasza:
a stabilizáló izmok dolgoznak keményebben főleg szerintem, meg kicsivel több súly jut a kézre/lábra. Valóban nem hatalmas különbség, csak érezhető.
2011. ápr. 5. 15:04
 15/18 anonim ***** válasza:

nézőpont kérdése. :)

pl ha van egy 60kg-os ember, az könnyebben megcsinálja, mint egy 120kilós ember, mert kisebb súlyt kell mozgatnia. de valószínű, hogy a 120kilós lecsapja a 60 kilósat. :DD (persze csak nagy általánosságban mondom természetesen kivételek előfordulhatnak) :D

pont a napokban jött szóba ilyen a haverommal...mert el volt keseredve, hogy csak 3-4 szabályos és lassú széles fogásos húzóckodást tud csinálni megállás nélkül én meg 16-ot.....viszont! ő kb 10kilóval több mint én! szóval nem biztos, hogy én vagyok az erősebb mert többet tudok. :) az a plusz 10kg rengeteget számít, amikor kb 5-6kilós hátizsákkal húzóckodok, akkor meg már alig megy 5-6 húzóckodás, pedig az még csak a fele a 10-nek :P

minden csak nézőpont kérdése. :)

minden esetre...jó az az 50 fekvőtámasz. :) ha más 2000-et tud csinálni akkor se törődj vele...sosem szabad másokkal foglalkozni ilyen téren. :)

minden jót! :)

2011. ápr. 10. 11:27
 16/18 anonim ***** válasza:

na, azóta gyakoroltam egy kéz egy láb fekvőt, hát.. egyelőre még nem itt tartok. valóban húzósabb.

előző HSZ.-ben van fantázia :)

de egyébként.. 120 kilós emberek egy jelentős része szerintem 70-80 kilós ember némi zsírral megspékelve, na ehhez mit szólsz? :)

ezen gondolatmenetet folytatva, amikor én 60 kilós voltam, akkor kb. volt 1-2 év komolyabb karate gyakorlás mögöttem, és azt azért állítom, hogy egy 120 kilós hájbannagy nem ütötte volna agyon a tizen'sok' éves kicsi-ént. (~15 évessel számolok)

oké teljesen más az eset ha egy 220 cm magas izmos muaythai-osról beszélünk :P -.-'

2011. ápr. 10. 11:37
 17/18 anonim válasza:
Tisztellek. Én egyet sem tudok. Mármint szabályosan. Olyan pucsítós megy csak.
2011. ápr. 13. 13:58
 18/18 anonim válasza:
Én is örülök, ha egyet megtudok csinálni :)
2011. ápr. 15. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!