Szerintetek aki meg tud csinálni 50 fekvőtámaszt az már erős?
-.-
és ki találta ki, hogy vesszünk el a részletekben?
tapasztalatból: 1 kezes 2 lábas fekvőtámasz és 1 kezes 1 lábas között már nincs olyan nagy különbség. bár nyilván az utóbbi még nehezebb.. de nem érzek nagy különbséget.
ezt elfogadom!
tény, hogy van. ma megpróbálom az 1(kezes-lábast), majd frissen újraérezve meglátom :)
nézőpont kérdése. :)
pl ha van egy 60kg-os ember, az könnyebben megcsinálja, mint egy 120kilós ember, mert kisebb súlyt kell mozgatnia. de valószínű, hogy a 120kilós lecsapja a 60 kilósat. :DD (persze csak nagy általánosságban mondom természetesen kivételek előfordulhatnak) :D
pont a napokban jött szóba ilyen a haverommal...mert el volt keseredve, hogy csak 3-4 szabályos és lassú széles fogásos húzóckodást tud csinálni megállás nélkül én meg 16-ot.....viszont! ő kb 10kilóval több mint én! szóval nem biztos, hogy én vagyok az erősebb mert többet tudok. :) az a plusz 10kg rengeteget számít, amikor kb 5-6kilós hátizsákkal húzóckodok, akkor meg már alig megy 5-6 húzóckodás, pedig az még csak a fele a 10-nek :P
minden csak nézőpont kérdése. :)
minden esetre...jó az az 50 fekvőtámasz. :) ha más 2000-et tud csinálni akkor se törődj vele...sosem szabad másokkal foglalkozni ilyen téren. :)
minden jót! :)
na, azóta gyakoroltam egy kéz egy láb fekvőt, hát.. egyelőre még nem itt tartok. valóban húzósabb.
előző HSZ.-ben van fantázia :)
de egyébként.. 120 kilós emberek egy jelentős része szerintem 70-80 kilós ember némi zsírral megspékelve, na ehhez mit szólsz? :)
ezen gondolatmenetet folytatva, amikor én 60 kilós voltam, akkor kb. volt 1-2 év komolyabb karate gyakorlás mögöttem, és azt azért állítom, hogy egy 120 kilós hájbannagy nem ütötte volna agyon a tizen'sok' éves kicsi-ént. (~15 évessel számolok)
oké teljesen más az eset ha egy 220 cm magas izmos muaythai-osról beszélünk :P -.-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!