Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek aki meg tud...

Szerintetek aki meg tud csinálni 50 fekvőtámaszt az már erős?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 15:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Nézőpont kérdése!

Ha belegondolsz,hogy sokan,még 10 szabályos fekvőtámaszt sem tudnak megcsinálni,akkor igen.

2011. ápr. 3. 15:27
 2/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Méghozzá azért, mert átlagos testalkattal rendelkező ember is eléri 1 hónap alatt ezt a számot. És az "igazi" erőhöz nem csak a váll meg a mellizom/tricpesz kell. Egy erős embernek a lába is erős, a törzse is, és a hátizmai is.
2011. ápr. 3. 15:41
 3/18 anonim ***** válasza:
hát én 20 szabályos fekvő után megdöglök :D
2011. ápr. 3. 15:42
 4/18 anonim ***** válasza:

GreenTea

Szerintem nem.

2011. ápr. 3. 16:04
 5/18 anonim ***** válasza:
Nem egy edzésen kellett már büntiből ennyit, vagy még többet fekvőznöm, de nem tartom magamat erősnek.
2011. ápr. 3. 16:48
 6/18 A kérdező kommentje:

Utolsó Hsz:

Te katona vagy/voltál?

2011. ápr. 3. 16:56
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem, sima önvédelmi edzés. :)
2011. ápr. 3. 17:49
 8/18 anonim ***** válasza:
menj le fekvőtámaszba, emeld fel a jobb kezed, és a bal lábadat. ha így tudsz akár egy fekvőt is csinálni, erős vagy.
2011. ápr. 3. 20:31
 9/18 anonim ***** válasza:

hojj hojj! egykezes fekvőnél egy csomót lehet könnyíteni "csalni" :)

kössük ki, hogy szabályosat :)

szerintem ez egy nagyon érdekes téma, a napokban volt szó itt GYK-n a funkcionális erőről.

azóta bennem is ülepedett kicsit a dolog, szóval:

erős vagy az osztályodban, ha te le tudsz nyomni 50 fekvőtámaszt, vagy főleg ha 1 kézen is tudsz nyomni, a többiek meg nem.

ugyanakkor egy testépítő (sokan adnak tanácsot itt az oldalon) nem lenne túl erős, mert le tud nyomni 50 fekvőt.

írt egy önvédelmet tanuló, az ő esetében is közel irreleváns, hogy mennyi fekvőtámaszt tud nyomni.

poén kedvéért, én ma 100 fekvőtámasszal melegítettem be. de nem azért, hogy az erőmet növeljem, hanem csak a karom, felsőtestem átmozgatásához. továbbá számomra is teljesen érdektelen, mennyi fekvőtámaszt tudok nyomni, mert leginkább az határozza meg az én erőmet, mennyire tudok kitérni egy bármilyen támadás elől illetve tudok visszatámadni :)

szerintem gondolkodtatót írtam, tessék reagálni, kíváncsi vagyok.

2011. ápr. 4. 22:02
 10/18 anonim ***** válasza:

ki beszélt egykezes fekvőről?

egykezes, egylábas fekvőt írtam.

http://www.youtube.com/watch?v=cX0zHXoO3pk

2011. ápr. 5. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!