Szerintetek aki meg tud csinálni 50 fekvőtámaszt az már erős?
Nézőpont kérdése!
Ha belegondolsz,hogy sokan,még 10 szabályos fekvőtámaszt sem tudnak megcsinálni,akkor igen.
Utolsó Hsz:
Te katona vagy/voltál?
hojj hojj! egykezes fekvőnél egy csomót lehet könnyíteni "csalni" :)
kössük ki, hogy szabályosat :)
szerintem ez egy nagyon érdekes téma, a napokban volt szó itt GYK-n a funkcionális erőről.
azóta bennem is ülepedett kicsit a dolog, szóval:
erős vagy az osztályodban, ha te le tudsz nyomni 50 fekvőtámaszt, vagy főleg ha 1 kézen is tudsz nyomni, a többiek meg nem.
ugyanakkor egy testépítő (sokan adnak tanácsot itt az oldalon) nem lenne túl erős, mert le tud nyomni 50 fekvőt.
írt egy önvédelmet tanuló, az ő esetében is közel irreleváns, hogy mennyi fekvőtámaszt tud nyomni.
poén kedvéért, én ma 100 fekvőtámasszal melegítettem be. de nem azért, hogy az erőmet növeljem, hanem csak a karom, felsőtestem átmozgatásához. továbbá számomra is teljesen érdektelen, mennyi fekvőtámaszt tudok nyomni, mert leginkább az határozza meg az én erőmet, mennyire tudok kitérni egy bármilyen támadás elől illetve tudok visszatámadni :)
szerintem gondolkodtatót írtam, tessék reagálni, kíváncsi vagyok.
ki beszélt egykezes fekvőről?
egykezes, egylábas fekvőt írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!