Milyen tömegnövelőket ajánlotok, aminek az összetétele úgymond "erős", és teltebbek lesznek tőle az izmaim?
Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 20:00
1/25 anonim válasza:
Szerintem JUMBO nem rossz....haveromat elég jól megdobta,de ha nem gyúrsz rendesen pocakod nő tőle :P
2/25 A kérdező kommentje:
Jumbot próbáltam, én sajna rosszul lettem tőle, vissza is jött néha...nem vált be sajna:S
2011. júl. 25. 20:11
3/25 anonim válasza:
Furcsa elképzelésed van arról mi is az a tömegnövelő. Gondolkozz el rajta, nézz utána és rájössz, hogy értelmetlen a kérdésed.
8/25 anonim válasza:
milyen koxlavinát indítottam:D:D
9/25 anonim válasza:
én Naturalba híztam 14 kilót 1 év alatt:P szal ide nem kellett semmi féle tömegnövelő:P egyszerűen figyelj a táplálkozásra!
10/25 anonim válasza:
én is télen kezdtem el gyúrni és itthon! mikor elkezdtem 64kg körül voltam most 76 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!