Milyen tömegnövelőket ajánlotok, aminek az összetétele úgymond "erős", és teltebbek lesznek tőle az izmaim?
"Naturalba híztam 14 kilót 1 év alatt:P szal ide nem kellett semmi féle tömegnövelő:P"
Pizyu tömegnövelővel nem lennél naturál?
az fúvatópor,mi van veled???
még ezt se tudod grgcsikém?
derossz vagy...
G'sback
kinek mi a Natural... nekem ez azt jelenti hogy edzek kajálok... szerintem az már régen rossz ha kevergeted mint a betonkeverő a "porocskákat" :)
Tudod miből állnak a porocskák?
Mert az csak kaja! Edzés után miből viszel be gyors felszívódású fehérjét és ch-t?
A válasz megírásának időpontja: ma 13:42
tudom jól.... és én be is viszem a megfelelő mennyiségű tápanyagot,étel formájában. Ha jártas lennél a konditerem világában nem csak hobbi szinten a strandra,akkor többet tudnál arról hogy a táp.kiegészítők nem csak azt tartalmazzák ami miatt megveszed....(nem OFF csak h értsd)
Hallod Pityuka szerintem amig nem ismersz addig ne magyarázz ha lehet... előfordulhat hogy több súlyzót fogtam mint te valaha láttál...
Érdekes hogy annyi eszed van hogy aki strandgyúrós az használ kieget...gondolod hogy ezek izomnövelő szerek ugye??
mi van benne?? kreatin? glutamin? vitamin? NO-fokozó? és??
Minden valamire való testépítő használ táplálékkiegészítőket,nem tudom mit vered magad tényekkel szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!