Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Melyik az a harcművészet?

Melyik az a harcművészet?

Figyelt kérdés
Amelyikben meg tudom magam védeni az utcán? a krav-maga tűnik a legjobb-nak, meg hát több éves tapasztalatok, de ha valaki megsoroz gyors ütéssel azt nem tudom ki védeni csak úgy olyan egyszerűen.Mit gondoltok ? Vagy milyen ilyen harcművészetek vannak ami az utcára jó ?
2011. márc. 15. 01:02
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
Egyébként az full igaz hogy nem úgy mennek oda az utcán hogy ahogy edzésen:) de itt ahol lakok: thaibox,kick-box,krav-maga, wing-tsun van asszem ennyi a kick-box ba az tetszik hogy ha elsajátítod ezeket a pörgő rugásokat az ilyen fasza, látványos meg hát, az is a legolcsóbb : )
2011. márc. 16. 22:07
 22/44 anonim ***** válasza:

Ja,jó a kick box,de szerintem ha utcai bunyókra készülsz,akkor az összes forduló,pörgő rúgást elfelejtheted.

Taktikailag alapból rossz döntés,bármilyen formában hátat fordítani és a kivitelezése/pontossága is kétséges.

Azonkívül az edzőm haverját pont így ölték meg.Rúgott egy pörgőt fejre a fickó elhajolt és szúrt.Gerincbe.A helyszínen kampó.

Az ilyen rúgások az edzésre,meccsekre valók.Gyomornál magasabbra nem érdemes rúgni,álló harcban szerintem utcán.

2011. márc. 16. 23:37
 23/44 A kérdező kommentje:
Hát az is igaz : ) főleg ha 3-4- en rám jönnek, akkor nincs rá esély forgó-pörgő rugásra.Akkoe 2 össze kell kombinálni :D mondjuk thai-boxot öhm wing chunnal : )
2011. márc. 16. 23:52
 24/44 anonim ***** válasza:
Az thai box és a wing chun kombinálása, tökéletes, mivel erő van a thaiban, a wing chunban technika, így szinte "kifogástalan" utcai verekedéshez, harcokhoz, csak arra vigyázz h. ne nyírd ki őket... 1-2 törés, zúzódás, belefér, de csak óvatosan :) ha Te is rájössz hogy kell használni, magadtól jobban fogsz félni, mint az ellenfelektől! ;)
2011. márc. 17. 11:19
 25/44 A kérdező kommentje:
na ennek örülök : ) :D bár úgy lenne xD hogy, vigyáznom kéne meg ne sértsem annyira őket. :D De a wing chun és a eing tsun sok-ban külömbözik ? : ) vagy thai-box, wing tsun is jó kombinálva?
2011. márc. 17. 13:02
 26/44 anonim ***** válasza:
A wing tsun és a wing chun szinte majdnem u.a, csak árnyalatnyi a különbség! A wing tsun picivel keményebb. Mindkettő jó kombinálva is, nem csak a thai boxal, hanem bármivel :)
2011. márc. 17. 13:11
 27/44 Neji ***** válasza:
Hát szerintem elsőnek ink 1 harcművészetet tanulj aztán már ha haladó v mester szinten vagy,utánna tanulhatsz másikat is kombinálás ként...erre értem pl wing chunba nem fordulunk bele az ütésbe mig kyokushinnál igen...pont ellentétet tanít...
2011. márc. 17. 15:28
 28/44 Neji ***** válasza:

16:35 ös !

1évig jártál de nem volt küzdelem?addig nincs küzdelem amig nem tanulod meg a siu nin tau-t ami mellesleg kb 1,52honap heti 3-4 edzéssel..:) szoval ha neked nem ment ez 1év alatt akkor: a hiba az ön készülékében van

Amm a Wing Tsun picit erősebb mint a wing chun amm meg nagyon a pénzre megy rá a tsun...a chun olcsóbb

2011. márc. 17. 15:37
 29/44 anonim ***** válasza:
Ja bocsi, nem olvastam el a kérdésed leírását, hogy mikre van lehetőséged járni. Én a Krav-Magát ajánlanám, mert ha jól tudom abban van földharc is. Wing Tsunban is van, de abban nem igazán fektetnek olyan nagy hangsúlyt rá... A wing tsunról még annyit hogy edzésen nagyon szépen elmutogatják a kéztechnikákat minden, de ha odajön egy boxos C|gó akkor annak a kezét te azokkal nem fogod tudni blokkolni az ott tanultakkal, mert mozog majd összevissza a csávó.
2011. márc. 17. 15:38
 30/44 Neji ***** válasza:
15:38 as te vmi profi Wing Chunos vagy?Mert úgy látszik,hisz tudod mit tud blokkolni és mit nem a teknika:)
2011. márc. 17. 18:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!