Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Melyik az a harcművészet?

Melyik az a harcművészet?

Figyelt kérdés
Amelyikben meg tudom magam védeni az utcán? a krav-maga tűnik a legjobb-nak, meg hát több éves tapasztalatok, de ha valaki megsoroz gyors ütéssel azt nem tudom ki védeni csak úgy olyan egyszerűen.Mit gondoltok ? Vagy milyen ilyen harcművészetek vannak ami az utcára jó ?
2011. márc. 15. 01:02
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hát mind a 2 nagyon komoly amúgy :D Taekwondo is meg a wing tsun én nem tudnám eldönteni :)
2011. márc. 15. 15:27
 12/44 Neji ***** válasza:

Scott Adkins eredtileg kick box bajnok aszem de a teakwondot is magas szinten űzi:)))

A Wing Chun kifejezetten önvédelmi célra jó és mivel te azt irtad,h neked ez kell ezért a Wing Chun-t ajánlom:)

Egyébként a Wing Chun annyira tökéletes önvédelemre h tanítják különböző rendőrségi szerverknek is..pl FBI akkor katonáknak ezenkivűl rendőröknek is,stb.

2011. márc. 15. 17:22
 13/44 anonim ***** válasza:
Én jártam Wing Tsunra, de utcán teljesen másképp használható mint ahogy edzésen gyakoroljátok a technikákat. Kempot vagy kyokushin karatét ajánlanám, esetleg Jeet Kune Do-t ha van a közeledben, az a legjobb. :)
2011. márc. 15. 20:37
 14/44 Neji ***** válasza:
Már nem azért de Wing Chun-t irtam és nem Wing Tsun-t az máday féle...xD JKD alapja a Wing Chun...:) amm ha jártál meddig jártál? őszintén,mert ilyen 1hétig jártál utánna rájöttél nem ugy megy nem nagyon számít...xd én amit edzésen gyakorlok érdekes módon működik élőben is O.o gondoltad volna?
2011. márc. 15. 21:06
 15/44 Neji ***** válasza:

Amm kyokushin karatéztam kb másfélévet hát nem igazán önvédelemre való sztem....ink versenyekre...csak az a baj kyokushint veri a wing chun.

/Yip Man cimű filmben Yip Man egyedül 10 kyokushin karatést ver el,persze az csak film de akkor is:) /

2011. márc. 15. 21:08
 16/44 A kérdező kommentje:
Neji én hiszek neked : ) és ki fogom próbálni, a wing chunt-t ;) egyébként az a Ip man vagy yip man című film meg van a második része már annyira meg nézném de még nem jöttem rá hogy kell a feliratot rá rakni xD
2011. márc. 16. 00:50
 17/44 Neji ***** válasza:
Yip Man és Yip Man2 neten fent van feliratos magyaral onlineba is...
2011. márc. 16. 14:02
 18/44 Neji ***** válasza:

Tessék megkerestem neked: ***** magyar felirattal Yip Man

amm itt van még 1 vidi a wing tsunrol:) :

http://www.youtube.com/watch?v=kKE4j1Ars7M

és a Yip Man 2 is itt van feliratosban:

Jó filmnézést!:)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. márc. 16. 15:17
 19/44 anonim ***** válasza:

1 évig jártam, csak az időt pocsékoltam, még csak szabad küzdelem sem volt -és a legtöbb helyen nincs is- szóval semmi értelme elkezdeni, mert az utcán nem úgy jönnek majd oda mint edzésen, hanem sokkal keményebben...

A Wing Chun veri a Kyokushint? Ezt megállapították tesztek alapján vagy mi? Egyébként meg a Kyokushin és Kempo pont hogy a legjobb utcára...

2011. márc. 16. 16:35
 20/44 anonim ***** válasza:
A Wing Chun tényleg nagyon jó, ha olyan Si-fu tanít! Am. utcára tök mindegy mit tanulsz! Kempo, krav maga, kyokushin, ha kezdő vagy szarrá vernek, 2-3 hónap után már használható bármelyik, de ez tőled függ, hogy használod! Én Wing Chun-t és Thai boxot is tanultam, mindkettőt tudom is használni, amennyire megtanultam! Majd eldöntöd mit szeretnél! :)
2011. márc. 16. 17:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!