Melyik az a harcművészet?
Scott Adkins eredtileg kick box bajnok aszem de a teakwondot is magas szinten űzi:)))
A Wing Chun kifejezetten önvédelmi célra jó és mivel te azt irtad,h neked ez kell ezért a Wing Chun-t ajánlom:)
Egyébként a Wing Chun annyira tökéletes önvédelemre h tanítják különböző rendőrségi szerverknek is..pl FBI akkor katonáknak ezenkivűl rendőröknek is,stb.
Amm kyokushin karatéztam kb másfélévet hát nem igazán önvédelemre való sztem....ink versenyekre...csak az a baj kyokushint veri a wing chun.
/Yip Man cimű filmben Yip Man egyedül 10 kyokushin karatést ver el,persze az csak film de akkor is:) /
Tessék megkerestem neked: ***** magyar felirattal Yip Man
amm itt van még 1 vidi a wing tsunrol:) :
http://www.youtube.com/watch?v=kKE4j1Ars7M
és a Yip Man 2 is itt van feliratosban:
Jó filmnézést!:)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
1 évig jártam, csak az időt pocsékoltam, még csak szabad küzdelem sem volt -és a legtöbb helyen nincs is- szóval semmi értelme elkezdeni, mert az utcán nem úgy jönnek majd oda mint edzésen, hanem sokkal keményebben...
A Wing Chun veri a Kyokushint? Ezt megállapították tesztek alapján vagy mi? Egyébként meg a Kyokushin és Kempo pont hogy a legjobb utcára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!