Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Heti egy MMA + heti 6 kajak?

Heti egy MMA + heti 6 kajak?

Figyelt kérdés
Kajakos vagyok, elég jól-kondicionált állapotban. Szeretnék mellette egy kicsit bunyózni is (lehet, hogy csak amíg összevernek). Nagy a veszélye a sérülésnek? Az egészségi állapotom teljesen jó, de mégis a sérülékenyebbek közé tartozok. Szerintetek hülyeség? vagy csináljak valami mást? (lényeg, hogy normális küzdősport legyen, ne ilyen japán hókuszpókusz. Előre is köszönöm! 18/F
2011. jan. 19. 00:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha ésszel csinálod, akkor szerintem nagy baj nem lehet.
2011. jan. 19. 00:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Ilyen szempontból nem jó a választásod szerintem.

Az mma alapból egy összetett küzdősport,tehát az elkezdése is több éves küzdősport múlttal igazán eredményes és ajánnlott.

Ha meg heti egyszer lemész,lehet,hogy pont kifogsz egy állóképességi edzést,uh nem is bunyózhatsz.

Szerintem ami heti egy edzéshez jó lenne neked az az ökölvívás.Legtöbb helyen heti 5 edzés van-bármelyik nap lemehetsz-és az edzések felépítése is hasonló egymáshoz a végén mindig van sparring,vagyis bunyó.Kezdő küzdősportnak is sokkal ésszerűbb választás lenne.

Egyébként meg ha meglátják,hogy képzetlen vagy és a saját lábaidban elesel,akkor nem is engednek sparringolni,mert sok értelme nem lenne.Max odaállítanak a tükör elé árnyékolni:).

2011. jan. 19. 09:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Ja,egyébként ha csak az a cél,hogy bunyózz egyet a héten egyszer,akkor a thaywondo-t nézd meg.

Ott tojnak arra,hogy kezdő vagy sőt még szeretik is,nagyon szívesen kitapossák a beled:).

Szerintem ott tartják a legbrutálabb-legkeményebb edzéseket bp-en.Szabályrendszere meg szinte nincs.Viszont elég sérülés veszélyes.

2011. jan. 19. 09:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát köszi az eddigi válaszolóknak! Akkor az MMA tényleg nem a legjobb, ha ennyire összetett, viszont szeretnék rúgni is. A kick-box esetleg? Meg azt hallottam, hogy a kick-boxolók között kevesebb cigány van.
2011. jan. 20. 14:15
 5/8 anonim ***** válasza:

komoly szempontok..

Bp-et írtál. Én önvédelmet tanítok, gyere le próbálj ki egy edzést. Felőlem az egész lehet "sparring" amíg állóképességgel bírod.

2011. jan. 22. 23:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha rúgni is szeretnél, akkor thai-box. Miért szeretnéd csak az egyiket? Ha nem a pénz miatt, szerintem beleférhet mindkettő.
2011. jan. 23. 11:54
 7/8 anonim ***** válasza:
a cigányok csak a boxot ismerik, thaiboxon egy darab cigány se volt, viszont a kickbox kevésbé sérülésveszélyes..
2011. jan. 23. 15:36
 8/8 puhadorka válasza:
elég a kajak
2013. júl. 4. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!