Heti egy MMA + heti 6 kajak?
Ilyen szempontból nem jó a választásod szerintem.
Az mma alapból egy összetett küzdősport,tehát az elkezdése is több éves küzdősport múlttal igazán eredményes és ajánnlott.
Ha meg heti egyszer lemész,lehet,hogy pont kifogsz egy állóképességi edzést,uh nem is bunyózhatsz.
Szerintem ami heti egy edzéshez jó lenne neked az az ökölvívás.Legtöbb helyen heti 5 edzés van-bármelyik nap lemehetsz-és az edzések felépítése is hasonló egymáshoz a végén mindig van sparring,vagyis bunyó.Kezdő küzdősportnak is sokkal ésszerűbb választás lenne.
Egyébként meg ha meglátják,hogy képzetlen vagy és a saját lábaidban elesel,akkor nem is engednek sparringolni,mert sok értelme nem lenne.Max odaállítanak a tükör elé árnyékolni:).
Ja,egyébként ha csak az a cél,hogy bunyózz egyet a héten egyszer,akkor a thaywondo-t nézd meg.
Ott tojnak arra,hogy kezdő vagy sőt még szeretik is,nagyon szívesen kitapossák a beled:).
Szerintem ott tartják a legbrutálabb-legkeményebb edzéseket bp-en.Szabályrendszere meg szinte nincs.Viszont elég sérülés veszélyes.
komoly szempontok..
Bp-et írtál. Én önvédelmet tanítok, gyere le próbálj ki egy edzést. Felőlem az egész lehet "sparring" amíg állóképességgel bírod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!