Ez így jó? Heti 3 napot jártam edzeni de most egy ideje 6
napot megyek.
Figyelt kérdés
heti 3 napot jártam edzeni de most egy ideje 6 napot megyek.
eddig a 6 napos edzés nagyon bevált és már erősebb is lettem( nagyobb súlyokkal dolgozok) és nőltem is.
minden edzés után iszok 100g szőlőcukrot, 75kg vagyok.
nem sok a 6 nap?
mert nekem azt mondják hogy inkább akkor csak összemegyek és elégetem az izmaimat.
igaz ez?
2011. júl. 3. 17:36
1/8 anonim válasza:
Mrolympia
Csáááááááá Schwarzi!Hogy vagy?
2011. júl. 3. 17:39
2/8 anonim válasza:
Előbb meg kéne tanulnod rendesen végrehajtani a gyakorlatokat és az edzés intenzitását fokozni, hogy besz@rj a heti 3tól is. Ezek után gondolkodhatsz növelni az edzések számát, de akkor sem egyből duplájára. Esetleg rövidebb ideig, utána visszaállni.
2011. júl. 3. 17:40
3/8 A kérdező kommentje:
én is úgy gondoltam hogy egy ideig 6 napot megyek utána meg visszaállok.
de ha 6 napot megyek akkor ugye nem megyek össze és nem edzem túl magamat?
2011. júl. 3. 17:53
4/8 TOMAtm válasza:
lehet h túledzed magad,izomlázad van?jó a szőlőcukor,mert hamar feltölti a raktárakat amiket elhasználtál edzés alatt.járj nyugodtan 6 napot,szerintem nem lesz gond belőle.8 hetente hagyj ki 1 hetet és azon a héten aludj sokat,egyél zöldségeket.utána meg 1 hétig átmozgató edzést csinálj mielőtt visszatérsz a rendes edzéshez.ez jó izommegzavaró és segít feldolgozni a felgyülemlett edzés-stressz hormonokat.utána jobban fogsz nőni.sok sikert!
2011. júl. 3. 17:59
5/8 A kérdező kommentje:
amikor 3 napot jártam akkor volt izomlázam de most hogy egy ideje 6 napot járok most már nincs izomlázam.
és a szőlőcukortól nőni is lehet?
2011. júl. 3. 18:02
6/8 anonim válasza:
Mrolympia
Jaja,lehet,de csak ha nyomsz mellé 4 adag Jumbot.
2011. júl. 3. 18:17
7/8 TOMAtm válasza:
a szőlőcukor,az cukor,attól nem tudsz közvetlenül nőni,viszont egy másik dolog szempontjából nagyon fontos.ugyanis a cukortól megy fel a vércukorszint,amire az a test válasza h inzulint termel,az inzulin pedig az izmok tápanyagfelvételére hat.vagyis szőlőcukor + protein(fehérje) = növekedés.igy működik a tömegnövelő is.
2011. júl. 3. 18:25
8/8 A kérdező kommentje:
oké értem.
de akkor most hogyhogy nincs izomlázam pedig most 6 napot edzek nem 3 napot?
és az úgy jó hogy 14:00-kor szokok végezni az edzéssel és utána egész nap tudok enni, ez jó?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!