Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 173cm vagyok és 76kg. Most...

173cm vagyok és 76kg. Most telt le a második havi fitnessbérletem hetente háromszor jártam edzeni és mellette nem zabáltam, persze azért néha nassoltam. Mit rontottam el?

Figyelt kérdés

Egy dekát sem fogytam a 2 hónap alatt a heti 3 edzéssel amiből az első hónapban csak futás bicikli taposógép volt a második hónapban pedig már egy edző által összeállított súlyzós gépes edzésprogramot csináltam. Hogyan tovább?

Eléggé el vagyok keseredve nem tudom hogyan tehetném ezt még hatékonyabbá, azt hittem ha heti 3x eljárok edzeni csak megy lejjebb a kg, de nagyon szeretnék leadni legalább 6kg. Hogyan csináljam tovább? Adjatok tanácsot, az életvitelem miatt nem tudok sok főtt kaját enni, de igyekszem mindig egészségeset enni nem eszek csokit kenyeret ásványvizet iszom péksüti sincs nem értem mi a gond. Ismerősöm azt mondta lehet a pajzsmirigyem nem működik rendesen menjek el kivizsgáltatni magam, a barátom szerint pedig valami pszichés bajom lehet azért nem fogyok. Nem a csodára várok, de remélem lehetek valaha 70vagy 68kg.Az edző szerint már a centiben biztos kimutatható a változás, de nem érzem nagyon.

2009. ápr. 26. 10:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Súlyzós programmal nehéz lesz fogyni, az inkább alakformál. Ha zsírt akarsz égetni akkor heti 3x minima 60 perc aerob edzés, nem futás, csak gyaloglás, lépcsőzőgép, ellipszis stb. 130-140-es pulzussal. Azt írtad nem eszel főtt kaját viszont nem eszel péksütit sem, kenyeret sem. Akkor mit eszel?
2009. ápr. 26. 10:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Valami biokémiai gátja lehet; mindenképpen próbáld ki a Jódaqua nevű "vizet", minden gyógynövényboltban lehet kapni, ezer 1-2száz ft és elég több hónapig. A lakosság több, mint fele jódhiányos, és ez tud okozni ilyen problémákat (pajzsmirigy gyenge működése), ártani nem árthatsz vele. Nekem sokat segített. Vagy próbálj meg valami olcsóbb (de hatékony) kapszulát, ha nem félsz ezektől, esetleg 1g l-karnitin edzés előtt.
2009. ápr. 26. 10:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Az elsőre reagálnék eszem joghurtot, zöldségeket, kefirt, sonkát,zabkorpát,korpavitet,gyümölcsöket,néha hamlet kekszet, persze ha van időm eszem főtt kaját, de az se tocsog a zsírban,inkább rizset mint tésztát, krumplit egyáltalán nem eszem.Tojást is kedvelem, meg persze amit napközben kapok a boltban abonett kekszet, salátát,vajat se használok a kenyérre, szoktam még cerbona szeletet is venni.Néha egy lenmagvas zsemlét egy kefirrel ebédre.Kb ezeket eszem
2009. ápr. 26. 10:40
 4/9 anonim ***** válasza:
én is ezzel küzdök,tavaly kezdtem el fogyózni le is adtam 15 kg és még szeretnék kb.8kg fogyni,de nekem sem megy,pedig én is mozgok(bár én csak 2-szer aerobikozom hetente).Én is hallottam a jódhiányról,lehet,hogy tényleg az lehet a baj:S.(172 cm vagyok és 73 kg,65 szeretnék lenni)
2009. ápr. 26. 13:33
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem szervi akadálya van a fogyásod elmaradásának, hanem az hogy se az edzésed se a táplákozásod nem megfelelő. Nem kell itt egyből rosszra gondolni..

Most nem részletezném hogy miért, mert nincs kedvem kb 5 oldalt írni erről, és nem is vagyok olyan okos, mint aki megírta a body.builder.hu oldalon az alapismereteket. Azt olvasd el, és akkor rájössz hogy mi a hiba

2009. ápr. 26. 13:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Ahhoz hogy objektív képet kapj centizni meg mellette mérlegelni meg mellette testzsír% ot kellene méretni és ebből a 3-ból kiderül hogy jó-e vagy nem...
2009. ápr. 26. 18:32
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem ha fogyni akarsz nem kéne rögtön fitnesz terembe menned, mivel ott inkább formálódik az ember..jó biztos lehet csak fogyazstó edzéseket is csinálni..de szerintem jobb amig fogyni akarsz otthon tornázol. Én 174cm és 75 kg vagyok. 70 alá akarok menni, de már eddig fogytam 10 kilót. itthon szoktam edzeni napi legalább 45 percet de igyekszem többet. ( norbi dvd-k, néha réka, BA, szoba bicó, futás ) ha elértem a kívánt súlyt éniselmegyek szerintem konditerembe. Az edződnek meg igaza van, az ilyen izomerősítő gyakorlatoktol cm-ekben fogsz karcsúsodni nem kg-ban. aerob tipusú mozgásformát válassz. kérj tőle tanácsot hogy mit ajánj neked.
2009. ápr. 26. 20:40
 8/9 anonim ***** válasza:

"szerintem ha fogyni akarsz nem kéne rögtön fitnesz terembe menned, "

Mé? Fitnesz terembe nem lehet fogyni?

:D

Jobb mint otthon mert kisebb az esélye hogy elcsalod az edzést.

2009. ápr. 26. 22:40
 9/9 anonim válasza:
inkűbb fuss, és ne nassolj! meg az is fontos, hogy mit eszel. oké, hogy nem zabálsz de lehet h még ez is soknak számít...
2011. ápr. 16. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!