Normális vagy telt vagyok?! Ennyi étkezéssel a fogyás egyáltalán sikeres lehet-e?
Kezdjük azzal, hogy gyógyszert azt ne szedjél, jó???
Sportolj sokat és akkor egyél, amikor jól esik és annyit, amennyi jól esik. Mondjuk ne elefánt adagnyit egyél meg. De a zöldség, gyümölcs, sajt meg ezek tök jók. Néha ehetsz húst is, de ne azt a zsírosabbat!
1. Mit keres ez a kérdésed eredetileg a szüzesség topikban?
2. Már meg ne haragudj, de 167 cm-hez szerintem a 65 kg is tökéletes.
3. Gyógyszert tényleg ne szedj emiatt soha.
4. Meg tudnád fogalmazni, hogy miért is vagy elégedetlen magaddal?
5. Szerintem túlzásba viszed a fogyókúrát.
170 cm vagyok és 57 kg, nem egy ember szerint kifejezetten vékony. ;) Szerintem meg így normális. De a kg és a centi nem sokat jelent, lévén az izom nehezebb a zsírnál...
Gyógyszert ne szedj, inkább sportolj! Meglátszik az emberen az is, hogy mitől olyan vékony, amilyen.
L18
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:25
Köszi:)
L.Carnitin zsiregeto tablettat szedek es ezen a heten fejezem be.
Amugy veletlen tettem a "Szuzesseg" temaba.Koszonom a valaszokat,csak az a baj,hogy nehezemre esik elhinni hogy "jol vagyok igyis".S azert szeretnek meg fogyni,mert szerintem vastag a combom,meg van egy-ket rogeszmem :( Aki akar kepet latni rolam,kuldok neki privatba de oszinte velemenyt szeretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!