Mi a véleményetek, Duci vagyok? Vagy csak telt?
"a csipőm egy kicsivel szélesebb, az úszógumim kisebb, a fenekem kerekebb, a mellem nagyobb" xD
Szóval teljesen más... Bocsi, de úgysem fogsz olyan képet találni, fotózd le magad egy passzos, de nem bevágós ruhában (csak hogy lássuk az alakod, és ne kelljen fehérneműben lenned, ha nem akarsz, mert gondolom nem akarsz), és tedd fel arc nélkül.
De úgyis már ez alapján sokan azt fogják mondani, hogy "fúj, dagadt disznó, ne zabálj annyit", mert sok erre a paraszt. Amúgy szerintem csak telt, de én biztos elfogult vagyok:-D
Hát én kb így nézek ki. és szerintem duci vagyok. :S
21/L
Mint leírtam: "ami leginkább eltér a lánytól az a mellem. a többi csak minimálisan". ha ugy jobban tetszik akkor tekintsetek el az eltérésektől, a mellemet kivéve!
A kérdésemből szerintem kiderül, hogy van önkritikám, hiszen a duci és a telt szavakat használtam, de azért kövér diszno nem vagyok. (szerintem)
Mindenesetre bátor vagy,hogy ezt így felteszed,ráadásul egy olyan képet,amin épp kaja is van a kezedbe :D :)
Hány éves vagy?Ez is sokat számít ám!
A legelső vagyok.
Bocs, ha félreérthető voltam. Szerintem ez még egy elfogadható szint, csak ismerem az itteni hozzáállásokat, úgy gondolják, az a természetes, ami a címlapokról köszön vissza rájuk, aki súlyosabb, az már kövér. Erre értettem. Én sem vagyok sovány, de egy 130 kg-os emberre sem mondanám, hogy dagadt disznó, nem vagyok olyan fajta.
Utolsó:
NEM Ő VAN A KÉPEN!
szerintem ezzel (még) nincs semmi gond , én pont szeretem az ilyen lányokat , és van még pár haverom aki egyetért velem
azt mondanám hogy telt , de egyáltalán nem vészes csak ennél már ne legyen több
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!