Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, Duci...

Mi a véleményetek, Duci vagyok? Vagy csak telt?

Figyelt kérdés
164cm/68kg vagyok. Légyszi írjátok meg a korotokat, és a nemeteket is!
2011. márc. 7. 23:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Olyat énsem mondanék soha h dagadt disznó.

Viszont eléggé elhízott vagy. Most még fiatalon van esélyed változtatni ezen. Használd ki, hisz ha 10 év múlva felszedsz még 10-20 kilót nemcsak senkinek nem fogsz kelleni, de elkezdődnek majd az egészségügyi problémáid is a túlsúly miatt. Sportolj, persze ne egyből maratont akarj lefutni, mert az izületeid bánják. Meg persze diétázz, de ne fogyókúrázz, mert az csak visszafelé sül el. Nem akarok én belőled modell alkatú csajt faragni, ne érts félre, csak ösztönzésképp írtam ezt a hosszú szöveget, hogy egészségesebb és esztétikusabb lehess:)

2011. márc. 7. 23:55
 12/25 anonim ***** válasza:

"Használd ki, hisz ha 10 év múlva felszedsz még 10-20 kilót nemcsak senkinek nem fogsz kelleni"

Bocs, de ebbe az egybe bele kell, hogy kössek. Szóval egy 78 (rosszabb esetben 88) kg-os nő már nem kell senkinek?

(Én is voltam ennyi, jó, 88 csak a terhességem vége felé, de voltam, mégis volt, akinek kellettem... Vagy minden 80 kg feletti nő 1 magában rohangál az utcán? Sztem nem...)

2011. márc. 8. 00:08
 13/25 A kérdező kommentje:

23:48 22/F ! Ezzel én tisztában vagyok. A barátom is ilyen ízlésű és jó pasi, nem csak szerintem hanem mások szerint is. Mindig mondja, hogy mennyire tetszem neki.

A testsúly kalkulátorok szerint olyan 10 kiló plusz van rajtam, ezzel én tisztában is vagyok, de ez már "nagyon elhízottat" jelent? Mások kérdéseit olvasva meglehet, mert hasonló magasságú lányok 55 kilósan is még fogyni akarnak, és kövérnek érzik magukat... Szerintem a kövér az még rám is túlzás. De ha valakinek más a véleménye, akkor fejtse ki! Köszi előre is :-)

2011. márc. 8. 00:15
 14/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ha szép arcod van, és jó kisugárzásod, akkor nemhogy zavaró, hanem kívánatos. A képen látható csajszit legalábbis most nagyon megkóstolnám!
2011. márc. 8. 00:38
 15/25 anonim ***** válasza:
Szerintem közepesen elhízott vagy.
2011. márc. 8. 01:15
 16/25 anonim ***** válasza:

"164cm/68kg"

Túlsúlyos vagy, fogynod kell.

A "telt", "duci", meg "dagadt disznó" csak szavak ugyanerre a jelenségre. A lényeg, hogy több a súlyod, mint kellene.

2011. márc. 8. 03:29
 17/25 A kérdező kommentje:
Igen, de ezek a szavak mégis csak fokozatok. Ezek után már félve írom le, hogy néhány hónapja még 75 voltam...
2011. márc. 8. 07:07
 18/25 A kérdező kommentje:
Miért vették le a linket, amivel a kép elérhető volt? Szabályellenes a neten talált képet feltölteni?
2011. márc. 8. 08:16
 19/25 anonim ***** válasza:

Huh:S Én 173 centisen voltam 68 kg. Kövérnek éreztem magam. Most 65 vagyok, egész elviselhető már.

De minimum 60 szeretnék lenni.

Amúgy igen egy 10est tényleg nem lenne rossz leadnod:S És nem mások, hanem az egészséged miatt, később nehezebb lesz leadni:S És csak rakódni fog rá..

Én 17 vagyok és igazából amikor ducinak gondoltam magam, a tökéletes pasi pont akkor lépett be az életembe. ÉS úgy is kellettem volna neki!! Csak aztán 3 hétig nem találkoztunk meg eleinte engem nem is érdekelt, aztán szerelmes lettem, és akkor fogalmam sincs hány kg-t, de elég sokat fogytam. Aztán megcsalt egy hét után amikor végre összejöttünk xDD

Ki érti ezt? xD

2011. márc. 8. 08:19
 20/25 anonim ***** válasza:
10 kiló felesleg az már igencsak duci .... de egyébként tényleg tök mindegy hogy hívjuk le kéne adnod. én magamon ezt már kövér disznónak hívnám, de én elég sokat várok magamtól.
2011. márc. 8. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!