Mi a véleményetek, Duci vagyok? Vagy csak telt?
Ha tizet nem is, de még 5-6 kilót szeretnék fogyni. Maradjon egy kis fognivaló :-)
Egyébként én úgy vettem észre, hogy a pasik által ideális alakúnak tartott lányok, és a csajok által ideális alakúnak tartottak között 4-5 kiló külömbség van, természetesen a pasik által ideálisak javára. Vagyis a legtöbb lány túl kritikus, vagy nem tud megfelelően ítélni női szemmel :-) rem. érthető voltam
két komentelőnek így is tetszem, akik pasik. a lányok meg mind azt mondják, hogy sokat(min. 10 kilót) kell fogynom.
Inkább úgy a helyes, hogy a formásakat IS. Egyébként attól , hogy valakin van néhány kiló fölösleg, még lehet formás. Higyjétek el, hogy még így is, a többség szerint min. 10 kiló plusszal sem vagyok szétfolyva. Narancsbőr sincs rajtam. Egy pár kilót még akarok fogyni, de 62 alá semmiképp sem fogok menni.
Szerintetek még az is sok lenne ?
Juj, én láttam egy csajszit. Kicsit teltebb az átlagosnál, de szerintem ez senkit se érdekel, mert egyszerűen meseszép az a lány:) Még így női szemmel nézve is:D Szőke haj, kék szem és tökéletes babaarc. Oda meg vissza vannak érte a pasik:D
Mondjuk rajta viszonylag egyenlően oszlik el a súly szóval nem aránytalan:)
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy vannak valóban esetek amikor egy kis túlsúly mit sem számít:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!