Van valami módja annak,hogy legyőzzem a félelmet?Nagyon lehetetlennek tünik mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval alapvetően a street workout dinamikus/akrobatikus tornász elemek érdekelnek ugrások a rudon stb és talán még a parkourhöz is köze van viszont elsősorban a torna és street workout akrobatikus dinamikus elemei az amitől félek rudon átugrások egyéb forgások stb gondolom sokan hallotatk már erről és láttátok vagy találkoztatok ilyen atléttákkal akár élőben na most a legnagyobb gond az,hogy egyszerüen nem birom legyőzni a félelmet 20 vagyok amikor 2 éve próbáltam egy két ilyen dinamikus elemet akkor is féltem,de valahogy sikerült,de még most az 1-2 db elemet sem merem csak egy két progresszióját próbálgatom,de ennél tovább nem merek jutni amikor 2 éve próbáltam akkor valahogy sikerült ,de most ujra kezdtem és rettenetes félelmet keltett személyi edzőhöz nemtudok menni itthol csináltam különböző huzózdkodókat,de még alacsonyabb rudon is félek valami tanács?szept. 7. 13:34
1/3 anonim válasza:
Valaki kezdettől fogva nem fél, valaki pedig leküzdi a félelmét. Ha te egyik kategória sem vagy, akkor mégis csak szükség lenne edzőre, vagy legalább egy tapasztalt, hozzáértő sportolóra, aki segít neked.
2/3 A kérdező kommentje:
Ha ugy vesszük bizonyos fokig letudom küzdeni,de most ezen valahogy nemtudok tullépni
szept. 8. 18:35
3/3 anonim válasza:
Az baj.. ennek nincs más módja mint hogy egyszerűen megcsinálod..
Én is féltem eleinte az ejtőernyős ugrástól, de idővel megszokod, most a felfelé úttól félek.. :D mert ha bebaszódik a légijármű, akkor abból vagy kiugrasz vagy nem :D. De félni valamilyen szinten kell! Ettől marad tudatos az, hogy veszélyes dolgot csinálsz. És vigyáznod kell
Szoval, fostam de kiugrottam.. neked is hasonlo képpen kéne eljárnod. :D szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!